Кабачкова ікра в мультиварці з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіше приготувати кабачкову ікру в мультиварці. Вивантажили порізані овочі, посолити і поперчити, натиснули кілька кнопочок і блюдо вже готується. А ви можете зайнятися своїми справами.
Серед безлічі варіантів приготування кабачкової ікри мою увагу привернув рецепт з додаванням майонезу. Я ризикнула спробувати приготувати таку ікру і була дуже приємно здивована смаком готового блюда. Смак ікри виходить збалансованим і дуже ніжним. У цьому рецепті я детально розповім, як приготувати кабачкову ікру в мультиварці з майонезом. Це дуже просто, головне підготуйте інгредієнти і включіть свою маленьку помічницю. "диво-каструлька" зробить майже всю роботу сама. Вам тільки треба буде додавати необхідні інгредієнти і пробувати на смак. Таку ікру можна використовувати замість соусу до макаронів, як гарнір до м'яса, або просто їсти з хлібом. Отже, почнемо!
- Кабачки - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Перець горошком - 2-3 штук