Рецепт Кабачки в томате на зиму фото

Кабачки в томате на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Вродили цього року кабачки - цукіні, що patissony! Обожнюю їх смаженими, пареними і консервованими. Вирішила поставити кілька баночок кабачків на зиму з болгарським перцем і цибулею. Вкуснятина!

Опис приготування:

Ось вам рецепт, як приготувати кабачки в томаті на зиму. Подавайте це блюдо в якості самостійної закуски, а також до будь-яких гарячих страв. Сподіваюся, що вам дуже сподобається. Смачного!

  • Кабачки - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 200-230 грам
  • Болгарський перець - 450-500 грам (можна змішати його з гірким, якщо любите)
  • Цукор - 200 грам
  • Яблучний укусус - 50 мілілітрів
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Томатна паста - 350 грам
  • Вода - 100 грам
  • Петрушка - 1 пучок
кабачки в томате на зиму - фото крок 1
1. Промийте кабачки і болгарський перець, видаліть насіння. Якщо кабачки немолоді, то шкірку краще зняти. Поріжте болгарський перець смужками.
кабачки в томате на зиму - фото крок 2
2. Цибуля ріпчаста очистіть від шкірки. Наріжте його кубиками. Покладіть в чашу мультиварки.
кабачки в томате на зиму - фото крок 3
3. Кабачки порізати кубиками і додайте до цибулі.
кабачки в томате на зиму - фото крок 4
4. В окремій мисці змішайте томатну пасту, воду, сіль, цукор, олія.
кабачки в томате на зиму - фото крок 5
5. Додайте до овочів нарізаний перець, заливку і подрібнену зелень. Тушіте 40 хвилин при закритій кришці в режимі «Гасіння». В самому кінці додайте оцет. Гарячий салат розкладіть по стерилізованим банкам, закатати кришками. Коли салат охолоне, перенесіть його в прохолодне темне місце.
кабачки в томате на зиму - фото крок 6
6. Кабачки в томаті на зиму готові!

Схожі рецепти