Рецепт Кабачки в ананасовому соку на зиму фото

Кабачки в ананасовому соку на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Рецепти для схуднення , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

Кілька років тому я відкрила для себе дуже цікаву заготовку - кабачки в ананасовому соку на зиму. Дивно смачно, оригінально і просто в приготуванні. Всім рекомендую на пробу!

Опис приготування:

Із вказаної кількості інгредієнтів виходить одна баночка об'ємом 0.5 L. Якщо ви робите велику порцію, рекомендую відразу робити маринад на 1 літр соку, тоді варити кабачки можна великими партіями. Для заготівлі краще різати кабачки не дуже тонко, щоб кабачки не втратили форму. Використовувати такі кабачки можна в гарячі страви, вони відмінно замінять ананаси.

  • Кабачок - 2 штуки
  • Ананасовий сік - 350 мілілітрів
  • Цукор - 50 грам
  • Ванільний цукор - 10 грам
кабачки в ананасовому соку на зиму - фото крок 1
Кабачки вимийте, обсушити і очистіть. Підготуйте хороший ананасовий сік і цукор. Ванільний цукор додається для аромату, без нього цілком можна обійтися.
кабачки в ананасовому соку на зиму - фото крок 2
У каструльку всипте цукор, додайте трохи ванільного цукру.
кабачки в ананасовому соку на зиму - фото крок 3
Влийте сік і відправте на вогонь.
кабачки в ананасовому соку на зиму - фото крок 4
Очищений кабачок наріжте кружальцями. Виріжте по центру м'якоть, щоб вийшли кільця.
кабачки в ананасовому соку на зиму - фото крок 5
Викладіть кабачки в сік. Варіть на середньому вогні 5-7 хвилин.
кабачки в ананасовому соку на зиму - фото крок 6
Готові кільця викладіть в гарячу стерилізовані банки.
кабачки в ананасовому соку на зиму - фото крок 7
Влейте кипящий сок в банку, закатати і залиште догори дном до повного охолодження.
кабачки в ананасовому соку на зиму - фото крок 8
Ось така недорога і оригінальна заміна консервованим ананасам. Пригощайтеся!

Схожі рецепти