Рецепт Кабачки тушковані фото

Кабачки тушковані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Рецепти для схуднення , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Кабачки тушковані - дуже просте в приготуванні і легке блюдо, яке урізноманітнює ваш буденний раціон і допоможе утилізувати кабачки в сезон їх врожаю.

Опис приготування:

Тушковані кабачки можна подавати як гарнір до м'ясного або рибного блюда, але можна і їсти самостійно - блюдо виходить дуже ситним і поживним. Подавати краще зі свіжою зеленню. Готується, як видно з рецепту з фото, тривіальний, тому тушковані кабачки можуть стати чудовою ідеєю для звичайного буденного обіду або вечері.

  • Кабачки - 1 кілограм
  • Рослинна олія - 40 мілілітрів
  • Морква - 300 грам
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Петрушка - 10 грам
  • Кріп - 10 грам
кабачки тушковані - фото крок 1
Кабачок вимити. Якщо кабачок молодий - нарізаємо на брусочки прямо з шкіркою, якщо старий - то шкірку знімаємо, а вже потім ріжемо на брусочки.
кабачки тушковані - фото крок 2
Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці.
кабачки тушковані - фото крок 3
У сковороді розігріваємо олію, кидаємо туди кабачки і моркву. Солимо, перчимо і тушкуємо під закритою кришкою на повільному вогні протягом 25-30 хвилин.
кабачки тушковані - фото крок 4
За кілька хвилин до готовності додаємо дрібно посічену зелень, перемішуємо, тушкуємо ще пару хвилин. Готово!

Схожі рецепти