Рецепт Кабачки тушковані з м'ясом фото

Кабачки тушковані з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Неймовірно смачна страва, в якому ми будемо використовувати багаті вітамінами овочі та поживна м'ясо. У ньому ідеально поєднуються відмінний смак, користь і неповторний аромат.

Опис приготування:

Влітку, коли є можливість купити свіжі овочі багаті вітамінами, я намагаюся якомога частіше додавати їх в свій повсякденний раціон, тому у мене є багато різних рецептів з використанням овочів. Сьогодні я хочу поділитися з вами відмінним рецептом приготування кабачків тушкованих з м'ясом. Для мене кабачок - це найулюбленіший овоч, тому що він дуже соковитий і корисний, але для того, щоб страви з ним виходили більш ситними та поживними, я додаю до кабачки м'ясо. Найкраще кабачок поєднується з курячим філе, тому з ним я найчастіше і готую, але ви можете додати будь-який інший м'ясо, все одно вийде дуже смачно. На мій погляд, для літа цей простий рецепт кабачків тушкованих з м'ясом просто незамінний, а ще ж він дуже простий і легкий, так що таке блюдо ви можете готувати хоч кожен день.

  • Кабачок молодий - 1-2 штук
  • Куряче філе - 400 грам
  • Цибуля пориста - 100 грам
  • Крем - 200 грам
  • Петрушка свіжа - 30 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
кабачки тушковані з м'ясом - фото крок 1
Для початку підготуємо всі інгредієнти. Нарізаємо цибулю-порей півкільцями.
кабачки тушковані з м'ясом - фото крок 2
Куряче філе промиваємо, висушуємо і нарізаємо кубиками.
кабачки тушковані з м'ясом - фото крок 3
Кабачки так само ріжемо на невеликі кубики.
кабачки тушковані з м'ясом - фото крок 4
Свіжу петрушку нарізаємо дрібно.
кабачки тушковані з м'ясом - фото крок 5
У сковороду наливаємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо на ньому цибулю-порей кілька хвилин.
кабачки тушковані з м'ясом - фото крок 6
Викладаємо в сковороду нарізане куряче філе і смажимо його, поки філе не замінить колір.
кабачки тушковані з м'ясом - фото крок 7
Коли шматочки філе стануть білого кольору, викладаємо на сковороду нарізані кабачки, солимо і перчимо. Смажимо все, помішуючи хвилин 15.
кабачки тушковані з м'ясом - фото крок 8
Тепер додаємо сметану і подрібнену петрушку, перемішуємо і тушкуємо хвилин 7-10. Готову страву подаємо, прикрасивши свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти