Кабачки тушковані з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачна страва, в якому ми будемо використовувати багаті вітамінами овочі та поживна м'ясо. У ньому ідеально поєднуються відмінний смак, користь і неповторний аромат.
Опис приготування:
Влітку, коли є можливість купити свіжі овочі багаті вітамінами, я намагаюся якомога частіше додавати їх в свій повсякденний раціон, тому у мене є багато різних рецептів з використанням овочів. Сьогодні я хочу поділитися з вами відмінним рецептом приготування кабачків тушкованих з м'ясом. Для мене кабачок - це найулюбленіший овоч, тому що він дуже соковитий і корисний, але для того, щоб страви з ним виходили більш ситними та поживними, я додаю до кабачки м'ясо. Найкраще кабачок поєднується з курячим філе, тому з ним я найчастіше і готую, але ви можете додати будь-який інший м'ясо, все одно вийде дуже смачно. На мій погляд, для літа цей простий рецепт кабачків тушкованих з м'ясом просто незамінний, а ще ж він дуже простий і легкий, так що таке блюдо ви можете готувати хоч кожен день.
- Кабачок молодий - 1-2 штук
- Куряче філе - 400 грам
- Цибуля пориста - 100 грам
- Крем - 200 грам
- Петрушка свіжа - 30 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком