Рецепт Кабачки по-корейськи фото

Кабачки по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Салати

Ми порушуємо стереотип, що в корейської кухні використовуються суцільно невідомі нам інгредієнти. Кабачки по-корейськи - дуже просте і смачне блюдо, яке ми можемо запозичити у корейців.

Кабачки по-корейськи - це гостра овочева закуска, яка гідно виглядає на будь-якому, навіть на святковому столі, вона чудово поєднується практично з усіма стравами. Кабачки по-корейськи поза всяким сумнівом одна з найкращих закусок, які можна приготувати з цього овоча. Кабачки по-корейськи мають дуже незвичайний і насичений смак. Погодьтеся, ви ніколи б не придумали поєднувати в одній страві кабачки, морква та інші овочі з соєвим соусом і кунжутом. Записуйте мій рецепт, як приготувати кабачки по-корейськи, і обов'язково поділіться своїми враженнями в коментарях!

  • Кабачки - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 20 мілілітрів
  • Насіння кунжуту - 1 Ст. Ложка
  • Приправа для корейської моркви - 2/3 Ст. Ложки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
кабачки по-корейськи - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кабачок гарненько промийте. Солодкий перець очистіть від насіння і плодоніжки, промийте під проточною водою. Моркву і цибулю очистіть.
кабачки по-корейськи - фото крок 2
Кабачок поріжте кружечками товщиною приблизно в 5 мм.
кабачки по-корейськи - фото крок 3
Присипте кружечки кабачка приправою і сіллю, перемішайте і залиште на 30 хвилин, щоб вони пустили сік і злегка отмякла.
кабачки по-корейськи - фото крок 4
Моркву натріть на крупній тертці або на тертці для корейської моркви, цибулю порізати тонкими півкільцями, перець порубати соломкою.
кабачки по-корейськи - фото крок 5
Змішайте всі інгредієнти в одній мисці.
кабачки по-корейськи - фото крок 6
Додайте соєвий соус, кунжутне насіння.
кабачки по-корейськи - фото крок 7
Влийте соняшникову олію і оцет. Гарненько все перемішайте, накрийте харчовою плівкою і залиште на 24 години для маринування.
кабачки по-корейськи - фото крок 8
Кабачки по-корейськи готові. Подавайте їх до м'ясних і рибних страв. Смачного!

Схожі рецепти