Кабачки по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Ми порушуємо стереотип, що в корейської кухні використовуються суцільно невідомі нам інгредієнти. Кабачки по-корейськи - дуже просте і смачне блюдо, яке ми можемо запозичити у корейців.
Кабачки по-корейськи - це гостра овочева закуска, яка гідно виглядає на будь-якому, навіть на святковому столі, вона чудово поєднується практично з усіма стравами. Кабачки по-корейськи поза всяким сумнівом одна з найкращих закусок, які можна приготувати з цього овоча. Кабачки по-корейськи мають дуже незвичайний і насичений смак. Погодьтеся, ви ніколи б не придумали поєднувати в одній страві кабачки, морква та інші овочі з соєвим соусом і кунжутом. Записуйте мій рецепт, як приготувати кабачки по-корейськи, і обов'язково поділіться своїми враженнями в коментарях!
- Кабачки - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Насіння кунжуту - 1 Ст. Ложка
- Приправа для корейської моркви - 2/3 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кабачок гарненько промийте. Солодкий перець очистіть від насіння і плодоніжки, промийте під проточною водою. Моркву і цибулю очистіть.
Кабачок поріжте кружечками товщиною приблизно в 5 мм.
Присипте кружечки кабачка приправою і сіллю, перемішайте і залиште на 30 хвилин, щоб вони пустили сік і злегка отмякла.
Моркву натріть на крупній тертці або на тертці для корейської моркви, цибулю порізати тонкими півкільцями, перець порубати соломкою.
Змішайте всі інгредієнти в одній мисці.
Додайте соєвий соус, кунжутне насіння.
Влийте соняшникову олію і оцет. Гарненько все перемішайте, накрийте харчовою плівкою і залиште на 24 години для маринування.
Кабачки по-корейськи готові. Подавайте їх до м'ясних і рибних страв. Смачного!