Рецепт Кабачки під соусом в духовці фото

Кабачки під соусом в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Яйця , Молоко , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кабачки, запечені в духовці, - це дуже смачно! А якщо запікати кабачки під ароматним соусом зі сметани, яєць і молока, виходить просто чудово! Блюдо підійде на обід або вечерю.

Опис приготування:

Приготуємо кабачки під соусом в духовці в домашніх умовах. Насамперед ретельно промиваємо кабачки, нарізаємо їх тонкими кільцями і викладаємо у форму для запікання. Для приготування соусу змішайте тертий сир, молоко, сметану, яйця і спеції. Заливаємо соусом кабачки і запікаємо блюдо в духовці приблизно 35-40 хвилин. Хай щастить!

  • Кабачки - 2 штуки
  • Яйця - 3 штуки
  • Сир твердий - 50 грам
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Молоко - 1/3 склянки
  • Сіль і спеції - За смаком
кабачки під соусом в духовці - фото крок 1
Кабачки промиваємо та нарізаємо тонкими кільцями. Змащуємо форму для запікання олією і викладаємо кабачки, рівномірно їх розподіливши.
кабачки під соусом в духовці - фото крок 2
Приготуємо соус. Змішайте сметану, молоко, яйця, тертий сир і спеції за смаком. Отриманим соусом залийте кабачки.
кабачки під соусом в духовці - фото крок 3
Запікаємо кабачки в духовці 35-40 хвилин, температура 200 градусів.
кабачки під соусом в духовці - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти