Кабачки під соусом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки, запечені в духовці, - це дуже смачно! А якщо запікати кабачки під ароматним соусом зі сметани, яєць і молока, виходить просто чудово! Блюдо підійде на обід або вечерю.
Приготуємо кабачки під соусом в духовці в домашніх умовах. Насамперед ретельно промиваємо кабачки, нарізаємо їх тонкими кільцями і викладаємо у форму для запікання. Для приготування соусу змішайте тертий сир, молоко, сметану, яйця і спеції. Заливаємо соусом кабачки і запікаємо блюдо в духовці приблизно 35-40 хвилин. Хай щастить!
- Кабачки - 2 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Сир твердий - 50 грам
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 1/3 склянки
- Сіль і спеції - За смаком

Кабачки промиваємо та нарізаємо тонкими кільцями. Змащуємо форму для запікання олією і викладаємо кабачки, рівномірно їх розподіливши.

Приготуємо соус. Змішайте сметану, молоко, яйця, тертий сир і спеції за смаком. Отриманим соусом залийте кабачки.

Запікаємо кабачки в духовці 35-40 хвилин, температура 200 градусів.

Смачного!