Інопланетна паста
(покроковий рецепт з фото)
Під такою незвичайною назвою ховається неймовірно смачне і ароматне блюдо! Щоб його приготувати, не потрібно бути асом, просто прочитайте мій рецепт, подивіться фото і сміливо повторюйте!
Для рецепта відмінно підійдуть сосиски підкопчені, вони подарують чудовий аромат димку. Ще зверніть увагу на те, що спагетті повинні бути обов'язково твердих сортів! І останній момент: вибирайте молоденький і тоненький баклажан, з ним блюдо буде виглядати ефектніше, та й смак покращиться, якщо не буде зрілих насіння. Вперед!
- Сосиски - 2-3 штук
- Баклажан - 1 штука
- Печериця - 3 штуки
- Спагеті - 75 грам
- Сир - 70 грам
- Сир - 70 грам
- Томатний соус - 1 Склянка (або 2 ст.Л томатної пасти)
- Вода - 300 мілілітрів
- Сіль, спеції - За смаком
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Зелень - За смаком
Підготуйте необхідні продукти. Вимийте гриби, баклажан. Очистіть від оболонки сосиски. Приступимо!
Капелюшки грибів потрібно очистити від плівочок. Баклажан і сосиски поріжте на шматочки довжиною 3 см.
Спагеті поламайте рівно навпіл. Вставте вермішелінкі в сосиски, баклажан і гриби. Це робиться дуже легко.
Томатний соус розведіть з водою і доведіть до кипіння.
Обережно покладіть фаршировані сосиски, грибочки і шматочки баклажана в киплячий соус. На повільному вогні варите пасту 15 хвилин. Перемішуйте дуже обережно, дочекайтеся поки нижній шар овочів і пасти стане м'яким. Це легко зробити за допомогою щипців.
Наша паста майже готова. Поки вона варилася, я натерла сир на крупній тертці. Частина рідини википіла і утворився густий соус.
Додайте тертий сир, перемішайте, прогрійте пасту до розплавлення сиру.
Вуаля! Інопланетна паста готова! Полийте оливковою олією, прикрасьте зеленню і до столу! Смачного!