Рецепт Індичка в томатному соусі фото

Індичка в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах , Філе індички
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 45 хв.

Просто, швидко і смачно - основні характеристики цієї страви. М'яке м'ясо і ароматний соус прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром. Приготувати таку страву легко зможе будь-який з вас. Так що пробуємо.

Опис приготування:

Ніжне м'ясо індички і ароматний томатний соус - це прекрасне доповнення до будь-якого гарніру: до каші, kartofelyu або макаронні вироби. І приготувати таку страву дуже легко. Не вірите? Я розповім, як приготувати індичку в томатному соусі, а ви спробуйте приготувати і переконайтеся, що це дійсно просто. Приступимо?

  • Філе індички - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Морква - 2-3 штук
  • Часник - 1-2 зубчиків (за смаком)
  • Томатний соус - 300-400 мілілітрів (або 2 ст. L. Томатної пасти)
  • Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Паприка сушена порошок - 0, 5 чайних ложки
  • Зіра - 1-2 Щепоток
  • Сіль - 2/3 чайних ложки (за смаком)
  • Зелень петрушки, базиліка - 20 грам
індичка в томатному соусі - фото крок 1
Моєму м'ясо і нарізаємо на невеликі шматочки: хоч кубиками, хоч смужками. Це вже як вам більше подобається.
індичка в томатному соусі - фото крок 2
Чистий цибулю, дрібно нарізаємо і відправляємо його на сковороду обсмажувати в невеликій кількості масла.
індичка в томатному соусі - фото крок 3
Чистим морковь, натираємо її на крупній тертці або середньої. Додаємо до цибулі і обсмажуємо практично до готовності.
індичка в томатному соусі - фото крок 4
Одночасно з овочами на другий сковороді на сильному вогні обсмажуємо на рослинному маслі м'ясо.
індичка в томатному соусі - фото крок 5
Овочі у нас майже готові, додаємо до них томатний соус і спеції, даємо покипіти кілька хвилин. Якщо у вас томатна паста, розводимо її водою до потрібної вам густоти.
індичка в томатному соусі - фото крок 6
Коли м'ясо обсмажити і стало приблизно ось таким, зменшуємо вогонь під сковорідкою. Додаємо до м'яса очищений і подрібнений часник.
індичка в томатному соусі - фото крок 7
Виливаємо томатний соус з овочами в сковороду до м'яса, додаємо сіль і дрібно нарізану зелень. Тушкуємо під кришкою до готовності м'яса (приблизно 15 хвилин). Не забуваємо помішувати.

Схожі рецепти