Хворост з горілкою
(покроковий рецепт з фото)
Хворост з горілкою - це хрустка солодка закуска, яку подають до чаю або кави. Готується на основі борошна, яєць і горілки. Найголовніше гідність - це швидкість приготування. Обов'язково спробуйте!
Перед вами простий рецепт приготування хмизу з горілкою. В першу чергу потрібно зробити просте тісто з яєць, горілки, борошна, пісочний і сіль. Далі сформувати хмиз і обсмажити його у фритюрі. Готове печиво дуже смачно їсти вприкуску з молоком, чаєм або кавою. Хай щастить!
- Борошно - 400 грам
- Горілка - 25 мілілітрів
- Цукор - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Вода - 5 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 0, 5 L
- Цукрова пудра - 100 грам
Вбийте в глибоку миску яйця. Збийте їх віночком.
Потім засипте цукор, продовжуючи збивати.
І влийте горілку.
Не припиняючи збивати, потроху підсипає борошно.
Тепер замісіть туге тісто.
Тісто розгортаємо в коло і поділяємо на 6 трикутничків. Усередині кожного робимо невеликий надріз.
Зовнішні краю загортаємо до надрізу (просмикуючи через нього), формуючи таким чином хмиз.
Обсмажуємо хмиз у великій кількості рослинного масла. Готувати його потрібно до золотистого з усіх боків.
Як тільки обсмажити, викладіть хмиз на паперовий рушник, щоб стік жир. Остиглий хмиз присипаємо цукровою пудрою. Смачного!