Рецепт Хворост з горілкою фото

Хворост з горілкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви
На полуденок , На швидку руку
Випічка
Кількість порцій: 20
Час приготування: 30 хв.

Хворост з горілкою - це хрустка солодка закуска, яку подають до чаю або кави. Готується на основі борошна, яєць і горілки. Найголовніше гідність - це швидкість приготування. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування хмизу з горілкою. В першу чергу потрібно зробити просте тісто з яєць, горілки, борошна, пісочний і сіль. Далі сформувати хмиз і обсмажити його у фритюрі. Готове печиво дуже смачно їсти вприкуску з молоком, чаєм або кавою. Хай щастить!

  • Борошно - 400 грам
  • Горілка - 25 мілілітрів
  • Цукор - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вода - 5 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 0, 5 L
  • Цукрова пудра - 100 грам
хворост з горілкою - фото крок 1
Вбийте в глибоку миску яйця. Збийте їх віночком.
хворост з горілкою - фото крок 2
Потім засипте цукор, продовжуючи збивати.
хворост з горілкою - фото крок 3
І влийте горілку.
хворост з горілкою - фото крок 4
Не припиняючи збивати, потроху підсипає борошно.
хворост з горілкою - фото крок 5
Тепер замісіть туге тісто.
хворост з горілкою - фото крок 6
Тісто розгортаємо в коло і поділяємо на 6 трикутничків. Усередині кожного робимо невеликий надріз.
хворост з горілкою - фото крок 7
Зовнішні краю загортаємо до надрізу (просмикуючи через нього), формуючи таким чином хмиз.
хворост з горілкою - фото крок 8
Обсмажуємо хмиз у великій кількості рослинного масла. Готувати його потрібно до золотистого з усіх боків.
хворост з горілкою - фото крок 9
Як тільки обсмажити, викладіть хмиз на паперовий рушник, щоб стік жир. Остиглий хмиз присипаємо цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти