Кляр для риби з горілкою
(покроковий рецепт з фото)
Риба, обсмажена в клярі, - це завжди смачно і дуже апетитно! приготування клярі - дуже важливий момент, в даному рецепті він готується на основі горілки і яєць. Готується дуже швидко, рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування клярі для риби з горілкою. У двох окремих ємностях збиваємо білки і жовтки. По черзі вводимо до жовтків: горілку, борошно, сіль, перець і білки. Кляр готовий! Вмочуємо рибу і обсмажуємо її на сковороді. Хай щастить!
- Горілка - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Відокремлюємо білки від жовтків. Збиваємо білки в піну з допомогою віночка.
Окремо збиваємо жовтки.
Продовжуємо збивати жовтки, поступово вводячи горілку.
Також додаємо сіль і перець.
Засипаємо в жовтки борошно, збиваємо.
Вводимо білки, акуратно збиваємо до однорідності.
Кляр готовий! Залишилося вмочити в нього рибу і обсмажити її на сковороді! Смачного!