Хот-дог з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Виконувати складні трюки - чудовий перекус. Може бути поданий з ковбасками, з сосискою і навіть з шинкою.
Для швидкого перекусу або закуски для несподіваних гостей підійде хот-дог з шинкою. Готується він просто. Спробуйте!
- Виконувати складні трюки (рогалик) - 2 штуки
- Томатний соус або аджика - 3 Ст. Ложки
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Шинка - 100 грам
- Зелень - 1 пучок
Візьміть 2 булочки. Прийнято для класичного хот-дога брати булочки довгастої форми.
Кожну розрізаємо навпіл, НЕ дорізаючи з одного боку до краю.
По зрізу верхню і нижню частину булочки змастіть томатним соусом або аджикою. Я люблю гостріше і взяла сливову аджику середньої гостроти.
Тепер намажте кожну частину булочки майонезом. Він змішається з томатним соусом.
Тепер викладіть моркву по-корейськи. Розрівняйте.
Нарізаємо шинку брусочками. Викладіть її всередину булочки.
Додайте зелень. Придавите булочку. Прогрійте її в гарячій духовці або в мікрохвильовій печі трохи. Я гріла в мікрохвильовці близько 20 секунд.
Подайте до столу. Це дуже смачно.