Холодець з риби в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Холодець з риби - улюблене багатьма святкове блюдо! Пропоную простий рецепт приготування заливного в мультиварці. Блюдо готується з філе лосося і голови сома з додаванням моркви і цибулі.
Перед вами - простий рецепт приготування заливного з риби в мультиварці.
Цей спосіб може здатися комусь незвичним і складним, але запевняю вас, готувати за допомогою мультиварки - одне задоволення! Холодець можна готувати як на свята, так і для повсякденного обіду або вечері. Хай щастить!
- Лосось - 400 грам (філе)
- Голова сома - 1 штука
- Спеції для риби - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 4 штуки
- Вода - 1, 5 L
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець духмяний - 5 штук (зернами)
- Петрушка - За смаком
- Лимон - За смаком
- Перець червоний - За смаком
- Сіль - За смаком
Голову сома розрубати навпіл, добре промийте і помістіть в чашу мультиварки.
Додаємо крупно порізані моркву і цибулю, спеції для риби, запашний перець і лавровий лист. Заливаємо все водою, готуємо в режимі "суп" 15 хвилин, потім виставляємо режим "гасіння" і готуємо ще 2 годину.
Через 2 час холодного бульйону, процідіть і знову влийте в мультиварку. Додайте шматочки лосося, посоліть і готуйте в режимі "суп" 20 хвилин.
Охолодіть бульйон до кімнатної температури, рибу розберіть на шматочки і викладіть в красиве блюдо. Додаємо до риби часточки лимона, фігурно вирізаний морква і перець. Заливаємо все рибним бульйоном, прикрашаємо петрушкою і ставимо на холод застигати. Смачного!