Рецепт Холодець з риби в мультиварці фото

Холодець з риби в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лосось , Риба та морепродукти , Сом
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік , Різдво
Холодець
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Холодець з риби - улюблене багатьма святкове блюдо! Пропоную простий рецепт приготування заливного в мультиварці. Блюдо готується з філе лосося і голови сома з додаванням моркви і цибулі.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування заливного з риби в мультиварці.

Цей спосіб може здатися комусь незвичним і складним, але запевняю вас, готувати за допомогою мультиварки - одне задоволення! Холодець можна готувати як на свята, так і для повсякденного обіду або вечері. Хай щастить!

  • Лосось - 400 грам (філе)
  • Голова сома - 1 штука
  • Спеції для риби - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 4 штуки
  • Вода - 1, 5 L
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець духмяний - 5 штук (зернами)
  • Петрушка - За смаком
  • Лимон - За смаком
  • Перець червоний - За смаком
  • Сіль - За смаком
холодець з риби в мультиварці - фото крок 1
Голову сома розрубати навпіл, добре промийте і помістіть в чашу мультиварки.
холодець з риби в мультиварці - фото крок 2
Додаємо крупно порізані моркву і цибулю, спеції для риби, запашний перець і лавровий лист. Заливаємо все водою, готуємо в режимі"Суп" 15 хвилин, потім виставляємо режим"Гасіння" і готуємо ще 2 годину.
холодець з риби в мультиварці - фото крок 3
Через 2 час холодного бульйону, процідіть і знову влийте в мультиварку. Додайте шматочки лосося, посоліть і готуйте в режимі"Суп" 20 хвилин.
холодець з риби в мультиварці - фото крок 4
Охолодіть бульйон до кімнатної температури, рибу розберіть на шматочки і викладіть в красиве блюдо. Додаємо до риби часточки лимона, фігурно вирізаний морква і перець. Заливаємо все рибним бульйоном, прикрашаємо петрушкою і ставимо на холод застигати. Смачного!

Схожі рецепти