Рецепт Хліб «здоров'я» фото

Хліб «здоров'я»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Пшеничне борошно, Крупи, Висівки
На обід, На вечерю, На швидку руку
Випічка, Хліб

Хліб з цільнозерновий борошна вважається найкориснішим, тому розповім вам, як приготувати хліб "здоров'я" з добавками насіння і висівок. Виходить він дуже ароматним, апетитним і смачним.

Корисний хліб є обов'язковим пунктом кожного меню, тому вам варто приготувати хліб "здоров'я" . Виходить такий хліб дуже ситним і ароматним завдяки насінню соняшнику, льону і пшеничним отрубям, а після випічки на ньому утворюється хрустка золотава скоринка. За бажанням ви можете додати кмин або кунжут в тісто. Обов'язково використовуйте цельнозерновую борошно, вона корисніша для вашого організама.

  • Борошно пшеничне - 330 грам (цільнозерновий)
  • Дріжджі пресовані - 16 грам
  • Насіння соняшнику - 3-4 Ст. Ложок
  • Насіння льону - 1, 5 Ст. Ложки
  • Висівки пшеничні - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 330 мілілітрів
  • Мед - 2 чайних ложки

Схожі рецепти