Хліб «здоров'я»
(покроковий рецепт з фото)
Хліб з цільнозерновий борошна вважається найкориснішим, тому розповім вам, як приготувати хліб "здоров'я" з добавками насіння і висівок. Виходить він дуже ароматним, апетитним і смачним.
Корисний хліб є обов'язковим пунктом кожного меню, тому вам варто приготувати хліб "здоров'я" . Виходить такий хліб дуже ситним і ароматним завдяки насінню соняшнику, льону і пшеничним отрубям, а після випічки на ньому утворюється хрустка золотава скоринка. За бажанням ви можете додати кмин або кунжут в тісто. Обов'язково використовуйте цельнозерновую борошно, вона корисніша для вашого організама.
- Борошно пшеничне - 330 грам (цільнозерновий)
- Дріжджі пресовані - 16 грам
- Насіння соняшнику - 3-4 Ст. Ложок
- Насіння льону - 1, 5 Ст. Ложки
- Висівки пшеничні - 3 Ст. Ложки
- Вода - 330 мілілітрів
- Мед - 2 чайних ложки