Хліб з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Хліб з зеленню - приємну різноманітність в нашому меню! звичайно, мало хто регулярно сам пече хліб, але іноді можна побалувати себе і своїх рідних. Я печу такий хліб, коли на дачі збираються друзі.
Хліб з зеленню повинен вибродівшєє і добре піднятися. Дріжджі потрібно трохи активувати, для цього розведіть їх з цукром і ложкою борошна теплою водою, дайте постояти хвилин п'ять. Коли дріжджі запузирітся, додайте борошно і сіль. Тісто залиште в теплому місці без протягів. Перед обробленням ще раз добре вимісити тісто. А перед посадкою в піч хліб повинен добре піднятися, інакше на готовому виробі будуть розриви. Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно - 500 грам
- Дріжджі сухі - 7 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Тепла вода - 300 мілілітрів
- Зелень - 30 грам (начинка)
- Сир - 100 грам (начинка)
- Яйце - 1 штука (начинка)
- Сіль, перець - За смаком (начинка)
- Цибуля - 2 штуки (начинка)
- Олія - 10 грам (начинка)

Дріжджі розвести теплою водою, додати борошно, сіль, цукор. Замісити тісто.

Дайте тісту підійти 30-40 хвилин.

Поки тісто підходить приготуйте начинку: обжарьтецибулю, додайте яйце, зелень, спеції і тертий сир.

Розкачайте тісто квадратом.

На тісто розкладіть начинку і скачайте тісто в рулет.

На тісто розкладіть начинку і скачайте тісто рулетом назустріч один одному.

Testo інвестувати в формі, дайте піднятися і змастіть яйцем.

Випікайте 45 хвилин при 180 градусах.