Хліб з сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як приготувати хліб з сиром і часником, найкращий варіант для ситного і ароматного перекусу. Більш того, ви можете трохи пограти з інгредієнтами і дати волю своїм смаком!
Іноді дуже хочеться порадувати своїх близьких якимось смачним і одночасно легким у приготуванні стравою, і цей рецепт - справжній порятунок в такій ситуації! Соковитий всередині і хрусткий зовні, з ароматом сиру і вершкового масла, цей хлібний пиріг підкорить всіх ваших близьких і гостей! Рекомендую спробувати приготувати його з ковбасою, повинно вийти досить смачно!
- Булка житнього або пшеничного хліба - 1 штука
- Твердий сир - 150 грам
- Вершкове масло - 30-50 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Мелений червоний перець або паприка - За смаком
1. Для початку зробіть надрізи на хлібі уздовж і поперек, щоб в кінцевому підсумку у вас вийшли ромбики.
2. Далі розтопіть вершкове масло, додайте до нього дрібно нарізаний часник і дрібно нарізану цибулю, добре перемішайте. Додайте паприку або червоний мелений перець для смаку.
3. Тонкими смужками наріжте сир і помістіть його в розрізи на хлібі. Після цього залийте в розрізи розтоплене вершкове масло з цибулею і часником.
4. Загорніть хліб в фольгу і поставте на 15 хвилин в розігріту до 180 градусів духовку. Після цього вийміть хліб з фольги і запікайте ще 5 хвилин до твердої скоринки. Смачного!