Хліб з часником і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Розплавлений сир з часниковими нотками, ну як це може бути не смачно? Таке поєднання прикрасить різні страви, а іноді стає центральною частиною рецепта. Тут саме так і сталося. Читайте!
Поділюся з вами простим, але дуже смачним перекусом, який робиться все за 15 хвилин. Прочитайте про те, як приготувати хліб з часником і сиром в духовці. Вже з назви зрозуміло, що з себе представляє блюдо. Загалом, гарячий бутерброд в італійському стилі з травами і невеликий острінкой.
- Хліб - 6 скибочок
- Вершки для збивання - 100 мілілітрів
- Моцарелла - 100 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 6 зубчиків
- Борошно пшеничне - 0, 5 чайних ложки
- Італійські трави сушені - 0, 5 чайних ложки
- Червоний перець пластівцями - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
1. Для початку дрібно порубати часник.
2. Потім обсмажте його пару хвилин в розігрітій олії, помішуючи.
3. В цей же час в сотейнику розігрійте вершки з борошном, постійно помішуючи, до густоти.
4. Далі в вершки перекладіть часник. Додайте перець, трави і сіль. Суміш перемішайте, підігрійте 1 хвилину, а потім приберіть остигати.
5. Тим часом наріжте хліб скибочками.
6. Потім викладіть хліб на деко з фольгою. Змастіть його вершковим соусом.
7. Зверху крупно натріть сир.
8. Випікайте закуску 5 хвилин в духовці при 180 градусах. Смачного!