Рецепт Хліб з часником фото

Хліб з часником
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Часник
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 67-9
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо у вас вдома є хлібопічка, спробуйте приготувати хліб з часником - svezhenykiy, ароматний він буде прекрасним доповненням до вашого улюбленої страви.

Опис приготування:

Який би смачний суп, яке б смачне другу страву ви не приготували, якщо ви подасте до нього свіженький і ароматний хліб з часником - саме він стане акцентом всього прийому їжі. Хліб виходить м'яким, розсипчастий і, завдяки часнику, дуже ароматним. Головне - чітко слідувати рецептурою і не поспішати. Хай щастить!

  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Вода - 40 мілілітрів
  • Борошно - 350 грам
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 35 грам
  • Свіжий кріп - 2-3 Ст. Ложок
  • Часник - 5 зубчиків
хліб з часником - фото крок 1
Прямо в хлібопічці починаємо місити тісто. Додаємо борошно, сіль, дріжджі, молоко, воду і мед, гарненько перемішуємо і формуємо колобок.
хліб з часником - фото крок 2
У хлібопічці вибираємо програму"тісто" , ставимо на півтори години. Тісто має значно збільшитися в обсязі.
хліб з часником - фото крок 3
Тим часом розтоплюємо вершкове масло, додаємо в нього подрібнений часник і кріп. Тісто розділяємо на 11-12 частин, розгортаємо кожну частину на тонкий хлібець, намазуємо кожен ароматним вершковим маслом.
хліб з часником - фото крок 4
Складаємо коржі одна до іншої, формуючи таку собі гармошку.
хліб з часником - фото крок 5
Хвилин 40 даємо тесту постояти, а потім в хлібопічці вибираємо програму"Випічка" і поставити на 50 хвилин.
хліб з часником - фото крок 6
Уже готовий хліб залишилося остудити на решітці і свіженьким подавати до столу.

Схожі рецепти