Рецепт Хе з риби по-корейськи з морквою фото

Хе з риби по-корейськи з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морква , Судак
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже я люблю корейські салати. Намагаюся не купувати їх в готовому вигляді, а краще робити самостійно вдома. Якщо вам теж подобаються такі закуски-салати, то мій рецепт доведеться вам до душі.

Опис приготування:

Ознайомтеся з рецептом, як приготувати хе з риби по-корейськи з морквою. Для цієї страви підійде будь-яка біла риба, головне, щоб в ній не залишилося жодної кісточки. Я використовувала судака. Створення салату - справа не дуже складне. Потрібно просто почекати деякий час, щоб приправа вбралася в інгредієнти. Адже вони всі будуть в сирому вигляді.

  • Судак - 500 грам (філе)
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Оцтова есенція 70% - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Червоний мелений перець - За смаком
хе з риби по-корейськи з морквою - фото крок 1
Філе промийте. Наріжте його на маленькі шматочки.
хе з риби по-корейськи з морквою - фото крок 2
До риби влийте оцтову есенцію. Перемішайте. Залиште судака на 30 хвилин в холодильнику.
хе з риби по-корейськи з морквою - фото крок 3
Морква почистіть і помийте. Натріть її на крупній тертці або на тертці для корейської моркви.
хе з риби по-корейськи з морквою - фото крок 4
Цибуля чистий. Наріжте його четвертинками.
хе з риби по-корейськи з морквою - фото крок 5
На підготовлену рибу укладіть цибулю і моркву. Зверху засипте сіль і перець. У каструлі підігрійте масло, щоб пішов димок.
хе з риби по-корейськи з морквою - фото крок 6
Влийте масло до інгредієнтів. Перемішайте їх. Залиште хе на 20 хвилин в холодильнику. Приємною дегустації!

Схожі рецепти