Хе з риби по-корейськи з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже я люблю корейські салати. Намагаюся не купувати їх в готовому вигляді, а краще робити самостійно вдома. Якщо вам теж подобаються такі закуски-салати, то мій рецепт доведеться вам до душі.
Ознайомтеся з рецептом, як приготувати хе з риби по-корейськи з морквою. Для цієї страви підійде будь-яка біла риба, головне, щоб в ній не залишилося жодної кісточки. Я використовувала судака. Створення салату - справа не дуже складне. Потрібно просто почекати деякий час, щоб приправа вбралася в інгредієнти. Адже вони всі будуть в сирому вигляді.
- Судак - 500 грам (філе)
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Оцтова есенція 70% - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Червоний мелений перець - За смаком
Філе промийте. Наріжте його на маленькі шматочки.
До риби влийте оцтову есенцію. Перемішайте. Залиште судака на 30 хвилин в холодильнику.
Морква почистіть і помийте. Натріть її на крупній тертці або на тертці для корейської моркви.
Цибуля чистий. Наріжте його четвертинками.
На підготовлену рибу укладіть цибулю і моркву. Зверху засипте сіль і перець. У каструлі підігрійте масло, щоб пішов димок.
Влийте масло до інгредієнтів. Перемішайте їх. Залиште хе на 20 хвилин в холодильнику. Приємною дегустації!