Рецепт Гусяча печінка фото

Гусяча печінка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Птах , Гусь
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю
Паштети
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Сьогодні я розповім вам, як приготувати гусячу печінку, і заодно приведу кілька фактів на користь включення цього субпродукту в свій раціон, якщо раптом ви до сих пір сумніваєтеся в його користь.

Опис приготування:

Французи дуже люблять добре поїсти і вживають багато жирів. Незважаючи на це, у них низький рівень холестерину, оскільки вони вживають печінку гусака. Також цей продукт підвищує загальний тонус і покращує роботу мозку. У ньому міститься багато вітамінів. Так давайте ж правильно його приготуємо. Ми зробимо паштет.

  • Печінка гусяча - 500 грам
  • Сало - 300 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Коньяк - 50 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Перець духмяний - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 0, 75 чайних ложки
  • Часник - 4 зубчики
гусяча печінка - фото крок 1
Сало наріжте невеликими шматочками і обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
гусяча печінка - фото крок 2
Морква, цибуля і чистий Chesnok, помийте і дрібно наріжте. Додайте овочі до сала. Смажте до золотистого кольору.
гусяча печінка - фото крок 3
Печінка помийте, видаліть плівки, наріжте шматочками. Додайте в сковороду і готуйте ще 3 хвилини.
гусяча печінка - фото крок 4
Потім повністю остудіть інгредієнти і перекрутити їх через м'ясорубку.
гусяча печінка - фото крок 5
Перекладіть"фарш" назад в сковороду. Додайте до нього сіль, перець, коньяк, молоко і мускатний горіх. Перемішайте і тушкуйте близько 5 хвилин.
гусяча печінка - фото крок 6
Далі збийте масу блендером і знову поставте її на вогонь до закипання.
гусяча печінка - фото крок 7
Приберіть остигати готовий паштет на 2 години в холодильник, а потім можете його пробувати!

Схожі рецепти