Гуляш з яловичини з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Класичний гуляш роблять зі шматочків м'яса з підливою. Потім його прийнято подавати з картоплею або макаронами. А в цьому рецепті гарнір буде відразу ж в страві, та й основний інгредієнт стане іншим.
Коли ви дізнаєтеся, як приготувати гуляш з яловичини з сиром, то поміняєте своє уявлення про цю страву. Зі звичного тут тільки консистенція. Головний інгредієнт - фарш. Також будуть помідори і спеції, які прикрасять смак. Виходить відразу багато порцій, так що сімейний смачну вечерю вам забезпечений.
- Фарш із яловичини - 1 кілограм
- Помідор - 450 грам
- Томатна паста - 450 грам
- Макарони - 200 грам
- Твердий сир - 200 грам
- Яловичий бульйон - 720 грам
- Лавровий лист - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Петрушка, гілочка - 1 штука
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Сіль - 2 чайних ложки
- Вустерський соус - 2 Ст. Ложки
1. Для початку трохи обсмажте фарш з сіллю в глибокій каструлі з товстим дном. Потім додайте обидва соусу, часник пластинками. Влийте бульйон.
2. Також всипте орегано, нарізану петрушку, помідори кубиками і лавровий лист. Доведіть інгредієнти до кипіння, а потім варіть 15 хвилин.
3. Після цього витягніть з каструлі лавровий лист. Натріть сир. Швидко перемішайте. В цей же час відваріть макарони до готовності.
4. В кінці макарони додайте до основного блюдо. Все перемішайте і подавайте. Смачного!