Рецепт Гуляш з печінки в мультиварці фото

Гуляш з печінки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча печінка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Для тих, у кого є мультиварка, приготувати цю страву не складе ніяких проблем. Печінка вийде м'якою і соковитою, підлива смачною і ароматною.

Ця страва - смачне і корисне доповнення до будь-якого гарніру. За допомогою мультиварки можна приготувати гуляш з будь-якої печінки - курячої, яловичої, свинячий. І результат завжди буде відмінним. Я хочу розповісти вам, як приготувати гуляш з печінки в мультиварці.

1. Чистимо цибулю та моркву. Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву натираємо на тертці.

2. Включаємо мультиварку в режим "випічка" і наливаємо в чашу рослинне масло. Обсмажуємо цибулю і моркву.

3. Курячу печінку очищаємо від плівок і промиваємо. Додаємо до овочів в мультиварку і обсмажуємо до тих пір, поки печінка не поміняє колір.

4. У воді розводимо борошно, сметану і томатну пасту. У вийшла суміші не повинно бути грудочок.

5. Виливаємо суміш у мультиварку, додаємо сіль і перець. Перемішуємо.

6. Закриваємо кришку мультиварки, включаємо режим "гасіння" з 1 час.

Як ви бачите, рецепт гуляшу з печінки в мультиварці простий, тому все у вас вийде і буде смачно

  • Печінка куряча - 600-700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (велика)
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 2 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
Ця страва - смачне і корисне доповнення до будь-якого гарніру. За допомогою мультиварки можна приготувати гуляш з будь-якої печінки - курячої, яловичої, свинячий. І результат завжди буде відмінним. Я хочу розповісти вам, як приготувати гуляш з печінки в мультиварці.

1. Чистимо цибулю та моркву. Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву натираємо на тертці.

2. Включаємо мультиварку в режим "випічка" і наливаємо в чашу рослинне масло. Обсмажуємо цибулю і моркву.

3. Курячу печінку очищаємо від плівок і промиваємо. Додаємо до овочів в мультиварку і обсмажуємо до тих пір, поки печінка не поміняє колір.

4. У воді розводимо борошно, сметану і томатну пасту. У вийшла суміші не повинно бути грудочок.

5. Виливаємо суміш у мультиварку, додаємо сіль і перець. Перемішуємо.

6. Закриваємо кришку мультиварки, включаємо режим "гасіння" з 1 час.

Як ви бачите, рецепт гуляшу з печінки в мультиварці простий, тому все у вас вийде і буде смачно

Схожі рецепти