Гуакамоле з манго
(покроковий рецепт з фото)
Гуакамоле - мексиканська закуска на основі авокадо. Традиційно подається з кукурудзяними чіпсами начос. Хочу запропонувати незвичайний варіант гуакамоле з манго. Виходить дуже цікаве поєднання.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати гуакамоле з манго. Авокадо і манго повинні бути стиглими і м'якими, від цього залежить успіх всього блюда! Замість петрушки можна використовувати кінзу, якщо любите.
- Авокадо - 1 штука
- Манго - 1/2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 1/2 пучка
- Перець чилі - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Авокадо очистіть від шкірки, видаліть кісточку. Розімніть м'якоть вилкою, збризніть лимонним соком, перемішайте.
Зріжте у манго м'якоть, видаліть шкірку. Цибуля чистий, розріжте. Петрушку помийте, порубати ножем.
Подрібніть в комбайні або блендері манго з петрушкою, цибулею і перцем. За текстурою краще залишити невеликі шматочки, а не подрібнювати до гладкого пюре.
Змішайте вийшло пюре з авокадо. Посоліть і поперчіть за смаком.
Гуакамоле с манго готово, смачного!