Рецепт Груші в карамелі фото

Груші в карамелі
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Фрукти , Карамель , Груша
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Десерти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Десерти з груш - це завжди дуже солодке і вишукані ласощі! Груша подається в карамелі з вершками; відмінний варіант для святкового застілля. Готується все дуже швидко!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування груші в карамелі. Грушу очищаємо від шкірки і видаляємо насіння. Разом з цукром і маслом ставимо в мікрохвильовку на 5 хвилин. Дістаємо, додаємо вершків і відправляємо тарілку (без груші) ще на 1 хвилину в мікрохвильовку. Хай щастить!

  • Груша - 1 штука
  • Цукор коричневий - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 3 чайних ложки
  • Вершки густі - 1 Ст. Ложка
груші в карамелі - фото крок 1
Беремо грушу, очищаємо її овощечисткой від шкірки. Знизу акуратно, за допомогою гострого ножа витягуємо насіння. У тарілку насипаємо цукор, ставимо грушу, навколо неї розкладаємо шматочки вершкового масла. Ставимо тарілку на 5-7 хвилин в мікрохвильову піч.
груші в карамелі - фото крок 2
Через 5 хвилин дістаємо тарілку, грушу перекладаємо на іншу тарілку, а до цукру з маслом додаємо ложку вершків і відправляємо ще раз в мікрохвильовку на 1 хвилину. Смачного!

Схожі рецепти