Рецепт Грінки з лаваша фото

Грінки з лаваша
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця , Лаваш
Пісні страви
На полуденок , На швидку руку , Фуршет
Грінки
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 20 хв.

Рекомендую відмінну закуску для великої компанії і посиденьок - рум'яні та хрусткі грінки з лаваша! Дуже просто готуються, а подавати їх можна з різними соусами або начинкою, дивіться і записуйте!

Опис приготування:

Вперше спробувала грінки з лаваша у знайомої і зрозуміла, що це прекрасна закуска, коли і продуктів мало, але і з'їсти чогось смачного хочеться. Дивіться, як приготувати грінки з лаваша. Для них можна використовувати лаваш не першої свіжості, сухий підійде відмінно.

  • Лаваш - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
грінки з лаваша - фото крок 1
Лаваш розрівняйте.
грінки з лаваша - фото крок 2
Поріжте на квадрати середнього розміру.
грінки з лаваша - фото крок 3
У мисці змішайте два яйця з молоком. Додайте цукор і сіль за смаком. Збийте вінчиком або виделкою.
грінки з лаваша - фото крок 4
Розігрійте сковороду, налийте масла рослинного.
Умочіть з усіх боків кожен квадратик лаваша в яйці.
грінки з лаваша - фото крок 5
Обсмажуйте з двох сторін. Смажте до хрусткого стану і рум'яної скоринки.
грінки з лаваша - фото крок 6
Готові грінки з лаваша подавайте з соусами, зеленню або навпаки з солодкою начинкою. Смачного!

Схожі рецепти