Грінки з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую відмінну закуску для великої компанії і посиденьок - рум'яні та хрусткі грінки з лаваша! Дуже просто готуються, а подавати їх можна з різними соусами або начинкою, дивіться і записуйте!
Вперше спробувала грінки з лаваша у знайомої і зрозуміла, що це прекрасна закуска, коли і продуктів мало, але і з'їсти чогось смачного хочеться. Дивіться, як приготувати грінки з лаваша. Для них можна використовувати лаваш не першої свіжості, сухий підійде відмінно.
- Лаваш - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Лаваш розрівняйте.
Поріжте на квадрати середнього розміру.
У мисці змішайте два яйця з молоком. Додайте цукор і сіль за смаком. Збийте вінчиком або виделкою.
Розігрійте сковороду, налийте масла рослинного.
Умочіть з усіх боків кожен квадратик лаваша в яйці.
Умочіть з усіх боків кожен квадратик лаваша в яйці.
Обсмажуйте з двох сторін. Смажте до хрусткого стану і рум'яної скоринки.
Готові грінки з лаваша подавайте з соусами, зеленню або навпаки з солодкою начинкою. Смачного!