Грибний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий пиріг з грибами, картоплею і куркою. Він відмінно підійде як частування до святкового столу. Дуже смачно його їсти, запиваючи свіжим молоком. Обов'язково приготуйте!
Перед вами класичний рецепт приготування грибного пирога. Сам по собі пиріг смачний і в теплому? і в холодному вигляді. Іноді його подають в прикуску з курячим бульйоном, але я віддаю перевагу зі стаканчиком холодного свіжого молочка. В будь-якому випадку, вам повинно сподобається. Удачі в приготуванні!
- Картопля відварна - 400 грам (в мундирах)
- Курка варена - 250 грам
- Яйця - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Печериці - 200 грам
- Петрушка - 0, 5 штуки (пучок)
- Борошно - 200 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Підготуйте всі продукти. Овочі промийте.
Натріть відварну картоплю на дрібній тертці, додайте сіль, перець, борошно і яйця. Борошно сипте по чуть, потрібно замісити тісто.
Обсмажуємо на олії цибулю, до м'якості.
Додаємо подрібнену відварну курку, обсмажуємо разом з цибулею.
Кладемо гриби і зелень петрушки, сіль і перець за смаком. tusim 10 хвилин.
Змастіть деко олією, викладіть тісто і зробіть бортики.
В середину викладаємо начинку. Для заливки збийте яйця з вершками і полийте зверху, додатково додайте сіль і перець за смаком. Запікати в духовці 25 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!