Рецепт Грибний пиріг фото

Грибний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка, Куряче філе, Гриби, Печериці
Рецепти для схуднення
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Пироги

Чудовий пиріг з грибами, картоплею і куркою. Він відмінно підійде як частування до святкового столу. Дуже смачно його їсти, запиваючи свіжим молоком. Обов'язково приготуйте!

Перед вами класичний рецепт приготування грибного пирога. Сам по собі пиріг смачний і в теплому? і в холодному вигляді. Іноді його подають в прикуску з курячим бульйоном, але я віддаю перевагу зі стаканчиком холодного свіжого молочка. В будь-якому випадку, вам повинно сподобається. Удачі в приготуванні!

  • Картопля відварна - 400 грам (в мундирах)
  • Курка варена - 250 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Печериці - 200 грам
  • Петрушка - 0, 5 штуки (пучок)
  • Борошно - 200 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
грибний пиріг - фото крок 1
Підготуйте всі продукти. Овочі промийте.
грибний пиріг - фото крок 2
Натріть відварну картоплю на дрібній тертці, додайте сіль, перець, борошно і яйця. Борошно сипте по чуть, потрібно замісити тісто.
грибний пиріг - фото крок 3
Обсмажуємо на олії цибулю, до м'якості.
грибний пиріг - фото крок 4
Додаємо подрібнену відварну курку, обсмажуємо разом з цибулею.
грибний пиріг - фото крок 5
Кладемо гриби і зелень петрушки, сіль і перець за смаком. tusim 10 хвилин.
грибний пиріг - фото крок 6
Змастіть деко олією, викладіть тісто і зробіть бортики.
грибний пиріг - фото крок 7
В середину викладаємо начинку. Для заливки збийте яйця з вершками і полийте зверху, додатково додайте сіль і перець за смаком. Запікати в духовці 25 хвилин, температура 180 градусів.
грибний пиріг - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти