Гречневікі з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Гречневікі - це запіканка з гречки, дуже багатою різними мікроелементами, тому корисна. Хочу з вами поділитися, як приготувати гречневікі з сиром. Це бездоганний солодкий сніданок для дітей.
Опис приготування:
Це дуже-дуже простий рецепт, проте гречневікі виходить смачним і поживним. Його можна їсти як теплим, так і холодним. Особливо доречно зробити гречневікі, коли у вас залишилася гречка, яку вже ніхто не хоче доїдати
- Гречана крупа - 1 Склянка
- Сир - 400 грам
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Ванілін - 1 штука
- Манна крупа - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Відваріть гречку до готовності.
2. Яйця збийте з цукром і сиром. Додайте ванілін.
3. В отриману масу відправте гречку, перемішайте міксером на повільній швидкості.
4. Форму для випічки змастіть вершковим маслом і присипте манною крупою.
5. Тісто вилийте в форму і випікайте в гарячій духовці, розігрітій до 170 градусів, 45-50 хвилин.
6. Запіканка готова, смачного!