Рецепт Гратен в мультиварці фото

Гратен в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Сімейна вечеря
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Гратен в мультиварці ви приготуєте за годину. Ніжне вершково-сирне блюдо можна подати з салатом зі свіжих овочів в якості самостійного блюда. А можна подати і як гарнір. Насолоджуйтесь!

Опис приготування:

Як приготувати гратен в мультиварці?

1. Картопля почистіть, промийте, наріжте пластинками. Тут вам дуже допоможе комбайн і насадка мандоліна.

2. Часник почистіть і подрібніть або пропустіть через прес.

3. Зелень подрібніть.

4. У мисці змішайте жирні вершки, подрібнений часник і зелень. Додайте чебрець, сіль, перець, перемішайте.

5. Дно чаші змастіть маслом.

6. На дно каструлі викладіть шаром картоплю, полийте соусом, потім другий шар і знову - соус, і т.Д.

7. Потім включите режим"Випічка" з 40 хвилин. Якщо картопляні скибочки - товсті, тобто. Ви їх різали самі, час запікання збільшіть до 60 хвилин.

8. Через 30 хвилин відкрийте кришку мультиварки і посипте гратен тертим сиром (попередньо сир натріть). Сир підрум'яниться і почне міхур в кінці приготування.

Гратен в мультиварці готовий!

Смачного!

  • Картопля - 8-10 штук
  • Жовтий твердий сир - 100 грам
  • Вершки жирні - 400 мілілітрів
  • Часник - 1 зубчик
  • Вершкове масло - 30 грам (для змазування чаші мультиварки)
  • Зелень - За смаком (петрушка, кріп)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Чебрець - 1 Чайна ложка
Як приготувати гратен в мультиварці?

1. Картопля почистіть, промийте, наріжте пластинками. Тут вам дуже допоможе комбайн і насадка мандоліна.

2. Часник почистіть і подрібніть або пропустіть через прес.

3. Зелень подрібніть.

4. У мисці змішайте жирні вершки, подрібнений часник і зелень. Додайте чебрець, сіль, перець, перемішайте.

5. Дно чаші змастіть маслом.

6. На дно каструлі викладіть шаром картоплю, полийте соусом, потім другий шар і знову - соус, і т.Д.

7. Потім включите режим"Випічка" з 40 хвилин. Якщо картопляні скибочки - товсті, тобто. Ви їх різали самі, час запікання збільшіть до 60 хвилин.

8. Через 30 хвилин відкрийте кришку мультиварки і посипте гратен тертим сиром (попередньо сир натріть). Сир підрум'яниться і почне міхур в кінці приготування.

Гратен в мультиварці готовий!

Смачного!

Схожі рецепти