Рецепт Гороховий суп фото

Гороховий суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Бобові, Горох
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи

Поповнити кулінарну скарбничку улюблених рецептів перших страв пропоную нескладним, але дуже класним варіантом, як приготувати гороховий суп на свинячих реберцях. Чудова ідея на обід для всієї родини.

Наваристий, шалено ароматний і смачний супчик хочу запропонувати вашій увазі. У процесі він зовсім нескладний, так що навіть новачок без праці повторить рецепт. Перед подачею на стіл до супу можна зробити домашні сухарики, буде дуже класно. Обов'язково рекомендую повторити на своїй кухні це рецепт.

  • Горох - 1 Склянка
  • Ребра свинини - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1-2 штук
  • Картопля - 4-6 штук
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Сіль, спеції, зелень - За смаком
гороховий суп - фото крок 1
1. Насамперед промийте горох кілька разів під проточною водою. Потім перекладіть його в каструлю. Туди ж відправте вимите м'ясо. Залийте водою і поставте на вогонь. Після закипання підсолити трохи і варіть бульйон на повільному вогні, прибираючи шумівкою піну.
гороховий суп - фото крок 2
2. Години через півтора очистіть і наріжте середніми кубиками картоплю і половину моркви. Викладіть в каструлю і варіть хвилин 15.
гороховий суп - фото крок 3
3. Очистіть і подрібніть цибулю, натріть на тертці другу половину моркви і часник. Обсмажте на сковороді з рослинним маслом цибулю до прозорості, додайте моркву. Хвилин через 5 викладіть на сковороду часник і трохи подрібненої зелені. Обсмажені овочі додайте в каструлю.
гороховий суп - фото крок 4
4. Додайте сіль, перець, лавровий лист і інші спеції для смаку і аромату.
гороховий суп - фото крок 5
5. Варіть на середньому вогні супчик до м'якості овочів. Готове м'ясо дістаньте з каструлі, подрібніть м'якоть. Надішліть назад.
гороховий суп - фото крок 6
6. Перед подачею дайте настоятися супчику хвилин 15 під закритою кришкою. Смачного!

Схожі рецепти