Гороховий суп
(покроковий рецепт з фото)
Поповнити кулінарну скарбничку улюблених рецептів перших страв пропоную нескладним, але дуже класним варіантом, як приготувати гороховий суп на свинячих реберцях. Чудова ідея на обід для всієї родини.
Наваристий, шалено ароматний і смачний супчик хочу запропонувати вашій увазі. У процесі він зовсім нескладний, так що навіть новачок без праці повторить рецепт. Перед подачею на стіл до супу можна зробити домашні сухарики, буде дуже класно. Обов'язково рекомендую повторити на своїй кухні це рецепт.
- Горох - 1 Склянка
- Ребра свинини - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Картопля - 4-6 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
1. Насамперед промийте горох кілька разів під проточною водою. Потім перекладіть його в каструлю. Туди ж відправте вимите м'ясо. Залийте водою і поставте на вогонь. Після закипання підсолити трохи і варіть бульйон на повільному вогні, прибираючи шумівкою піну.
2. Години через півтора очистіть і наріжте середніми кубиками картоплю і половину моркви. Викладіть в каструлю і варіть хвилин 15.
3. Очистіть і подрібніть цибулю, натріть на тертці другу половину моркви і часник. Обсмажте на сковороді з рослинним маслом цибулю до прозорості, додайте моркву. Хвилин через 5 викладіть на сковороду часник і трохи подрібненої зелені. Обсмажені овочі додайте в каструлю.
4. Додайте сіль, перець, лавровий лист і інші спеції для смаку і аромату.
5. Варіть на середньому вогні супчик до м'якості овочів. Готове м'ясо дістаньте з каструлі, подрібніть м'якоть. Надішліть назад.
6. Перед подачею дайте настоятися супчику хвилин 15 під закритою кришкою. Смачного!