Рецепт Гороховий суп з реберцями фото

Гороховий суп з реберцями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Бобові , Горох
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , Корисний обід
Супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кожна господиня варить гороховий суп по-своєму, але моїм улюбленим рецептом був і залишається гороховий суп з копченими реберцями. Смачно, швидко і корисно!

Опис приготування:

Особисто я вважаю цей рецепт приготування горохового супу з реберцями справжньою паличкою-виручалочкою. Вже дуже швидко і легко приготувати такий суп, а подобається він всім без винятку. Спробуйте приготувати гороховий суп з реберцями і переконайтеся самі!

1. Сухий горох промийте і замочіть в холодній воді на 6-8 годин.

2. Злийте воду, перекладіть горох в каструлю, залийте холодною водою і варіть на повільному вогні до тих пір, поки горох не стане м'яким (1-1.5 годину).

3. Після цього додайте в каструлю порізані реберця і порізаний кубиками картоплю. Варіть до готовності картоплі.

4. На вершковому маслі обсмажте дрібно порізані цибулю і моркву, а потім додайте обсмажені овочі в каструлю, приправити сіллю, додайте спеції і варіть ще 10 хвилин.

5. Додайте в суп дрібно посічену зелень, вимкніть вогонь і дайте супу настоятися.

Тепер ви знаєте, як приготувати гороховий суп з реберцями. Смачного!


  • Горох сухої - 1 Склянка
  • Картопля - 3 штуки
  • Копчені реберця - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Вершкове масло - 10 грам
Особисто я вважаю цей рецепт приготування горохового супу з реберцями справжньою паличкою-виручалочкою. Вже дуже швидко і легко приготувати такий суп, а подобається він всім без винятку. Спробуйте приготувати гороховий суп з реберцями і переконайтеся самі!

1. Сухий горох промийте і замочіть в холодній воді на 6-8 годин.

2. Злийте воду, перекладіть горох в каструлю, залийте холодною водою і варіть на повільному вогні до тих пір, поки горох не стане м'яким (1-1.5 годину).

3. Після цього додайте в каструлю порізані реберця і порізаний кубиками картоплю. Варіть до готовності картоплі.

4. На вершковому маслі обсмажте дрібно порізані цибулю і моркву, а потім додайте обсмажені овочі в каструлю, приправити сіллю, додайте спеції і варіть ще 10 хвилин.

5. Додайте в суп дрібно посічену зелень, вимкніть вогонь і дайте супу настоятися.

Тепер ви знаєте, як приготувати гороховий суп з реберцями. Смачного!

Схожі рецепти