Гороховий суп з реберцями
(покроковий рецепт з фото)
Кожна господиня варить гороховий суп по-своєму, але моїм улюбленим рецептом був і залишається гороховий суп з копченими реберцями. Смачно, швидко і корисно!
Особисто я вважаю цей рецепт приготування горохового супу з реберцями справжньою паличкою-виручалочкою. Вже дуже швидко і легко приготувати такий суп, а подобається він всім без винятку. Спробуйте приготувати гороховий суп з реберцями і переконайтеся самі!
1. Сухий горох промийте і замочіть в холодній воді на 6-8 годин.
2. Злийте воду, перекладіть горох в каструлю, залийте холодною водою і варіть на повільному вогні до тих пір, поки горох не стане м'яким (1-1.5 годину).
3. Після цього додайте в каструлю порізані реберця і порізаний кубиками картоплю. Варіть до готовності картоплі.
4. На вершковому маслі обсмажте дрібно порізані цибулю і моркву, а потім додайте обсмажені овочі в каструлю, приправити сіллю, додайте спеції і варіть ще 10 хвилин.
5. Додайте в суп дрібно посічену зелень, вимкніть вогонь і дайте супу настоятися.
Тепер ви знаєте, як приготувати гороховий суп з реберцями. Смачного!
- Горох сухої - 1 Склянка
- Картопля - 3 штуки
- Копчені реберця - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
- Вершкове масло - 10 грам
1. Сухий горох промийте і замочіть в холодній воді на 6-8 годин.
2. Злийте воду, перекладіть горох в каструлю, залийте холодною водою і варіть на повільному вогні до тих пір, поки горох не стане м'яким (1-1.5 годину).
3. Після цього додайте в каструлю порізані реберця і порізаний кубиками картоплю. Варіть до готовності картоплі.
4. На вершковому маслі обсмажте дрібно порізані цибулю і моркву, а потім додайте обсмажені овочі в каструлю, приправити сіллю, додайте спеції і варіть ще 10 хвилин.
5. Додайте в суп дрібно посічену зелень, вимкніть вогонь і дайте супу настоятися.
Тепер ви знаєте, як приготувати гороховий суп з реберцями. Смачного!