Гороховий суп з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Ситний, густий і смачний суп виходить з горохом і м'ясними фрикадельками. Готувати його зовсім нескладно навіть початківцям господаркам. Дивіться, як приготувати гороховий суп з фаршем!
Мій варіант, як приготувати гороховий суп з фаршем, підійдеш абсолютно всім, адже він дуже легкий і корисний! Поєднання гороху і фрикадельок, на мій погляд, дуже вдале.
- Вода - 2 L
- Горох - 1, 5 склянки
- Картопля - 2-4 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- М'ясний фарш - 300 грам
Приготуйте продукти для супу. Поставте воду на вогонь, доведіть її до кипіння, приправити сіллю. М'ясний фарш змішайте з половинкою цибулини, сіллю і перцем меленим. Якщо фарш сухий, то вбийте в нього яєчний білок.
Горох ретельно переберіть і замочіть на 10-15 хвилин, після чого промийте до чистої води.
У киплячу воду покладіть горох, проваріть потрібний час до м'якості. Час залежить від сорту гороху, пробуйте періодично. В середньому це займе 50-60 хвилин.
Очистіть і вимийте овочі. Цибуля поріжте дрібно, моркву натріть на крупній тертці.
Очищену картоплю поріжте дрібними шматочками або соломкою.
Додайте овочі: цибуля, моркву і картоплю. provara 10 хвилин.
З фаршу накатати кульок-фрикадельок. Величина кульок має бути невеликою, щоб зручно було їсти. Але пам'ятайте, що фрикадельки трохи уваряться.
Додайте їх в суп, provara 15 хвилин.
Перед тим як вимкнути готовий суп, додайте дрібно посічену зелень. Суп готовий!