Рецепт Гороховий суп-пюре туркменський фото

Гороховий суп-пюре туркменський
(покроковий рецепт з фото)

Португальська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Фарш , Горох
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 35 хв.

Якщо любите горохові супи, то цей рецепт для вас. Ніжний суп-пюре з шматочками обсмаженого м'ясного фаршу не залишить нікого байдужим. Спробуйте!

Опис приготування:

Цей простий, але смачний суп прекрасно урізноманітнює ваш стіл. Настійно рекомендую замочити горох і добре промити його перед тим як поставите варити. Це допоможе вам уникнути неприємностей з метеоризмом. Фарш за рецептурою потрібен яловичий, але ви можете використовувати будь-який. Кількість лука теж можна регулювати під свій смак. Смачного!

  • Вода - 1.5 L
  • Горох - 1 Склянка
  • Фарш м'ясний - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
гороховий суп-пюре туркменський - фото крок 1
Складові.
гороховий суп-пюре туркменський - фото крок 2
Замочіть горох на 2 години в воді. Потім злийте воду і гарненько промийте.
гороховий суп-пюре туркменський - фото крок 3
Залийте чистою водою і варіть до готовності гороху. Потім пробийте його блендером до однорідної маси.
гороховий суп-пюре туркменський - фото крок 4
Поставте сковороду на середній вогонь, налийте рослинне і вершкове масла, нагрійте. Додайте фарш і обсмажте 2-3 хвилини. Додайте дрібно різаний лук і обсмажте до готовності фаршу (приблизно 25 хвилин). Покладіть масу в гороховий суп.
гороховий суп-пюре туркменський - фото крок 5
Перемішайте, поставте знову на вогонь і проваріть протягом 5 хвилин. Відразу розлийте по тарілках, посипте зеленою цибулею або зеленню і подавайте.
гороховий суп-пюре туркменський - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти