Гороховий суп класичний
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися простим способом, як приготувати гороховий суп класичний. Будемо готувати в мультиварці, це значно скоротить час, адже горох швидко розвариться! Смачно і просто, раджу!
Цей гороховий суп класичний в домашніх умовах виходить насиченим і густим. Хоча, якщо додасте води побільше, суп, відповідно, буде рідині. Якщо ж любите густі супи - відварну картоплю і горох виловіть і подрібніть в блендері. Бажаю удачі!
- Горох - 200 грам
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 5 штук
- Спеції - За смаком
1. Горох замочити на ніч у холодній воді.
2. М'ясо ріжемо невеликими шматочками, морква і цибуля подрібнюємо. В режимі "жарка" обсмажити все в мультиварці до рум'яності. Спеції та кількість масла - на ваш погляд.
3. Далі додамо картоплю скибочками, горох, і заливаємо водою. Спеції - за смаком. В режимі "суп" варимо до розм'якшення гороху і картоплі.
4. От і все! Смачного!