Горн
(покроковий рецепт з фото)
Багато страв в світі називаються по-різному, а в підсумку робляться однаково. Так і сталося з наступним рецептом. Тепер я знаю, як приготувати бугламу, і дуже хочу поділитися рецептом з вами. Пробуйте!
Якщо ви до цього коли-небудь гасили рагу, то вам буде легко впоратися і з цим гарячим. Звичайно, особливість є: наприклад, в додаванні консервованих томатів. Головний інгредієнт - куряче філе, його замінюють на майже будь-яке інше м'ясо і навіть рибу. Спробувати щось нове завжди можна.
- Куряча грудка - 300 грам
- Консервовані помідори - 200 грам (або у власному соку)
- Баклажан - 2 штуки
- Болгарський перець - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком

Грудку промийте, видаліть з неї плівку, а потім наріжте курочку середніми шматочками.

Обсмажте її в рослинному маслі до напівготовності, тобто. До легкої золотистої скоринки.

Баклажани помийте, обсушити і наріжте шматочками в 3 см.

Довільно наріжте промитий перець.

Лук почистіть і подрібніть.

Протягом 5 хвилин обсмажуйте баклажани на сковороді без масла.

У сковороду додайте перець. Перемішайте овочі. Смажте ще 5 хвилин.

Потім додайте цибулю і оливкове масло. Ще раз перемішайте і готуйте ще 3 хвилини.

Потім покладіть грудку і помідори без шкірки. Перемішайте інгредієнти, Тушіте 3 хвилини.

В кінці измельчитечасник і зелену цибулю.

Додайте в сковороду часник, зелень, спеції і сіль. Перемішайте.

Гасіть бугламу протягом 15 хвилин під кришкою на невеликому вогні. Смачного!