Рецепт Горн фото

Горн
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі, Птах, Баклажан
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Багато страв в світі називаються по-різному, а в підсумку робляться однаково. Так і сталося з наступним рецептом. Тепер я знаю, як приготувати бугламу, і дуже хочу поділитися рецептом з вами. Пробуйте!

Якщо ви до цього коли-небудь гасили рагу, то вам буде легко впоратися і з цим гарячим. Звичайно, особливість є: наприклад, в додаванні консервованих томатів. Головний інгредієнт - куряче філе, його замінюють на майже будь-яке інше м'ясо і навіть рибу. Спробувати щось нове завжди можна.

  • Куряча грудка - 300 грам
  • Консервовані помідори - 200 грам (або у власному соку)
  • Баклажан - 2 штуки
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
горн - фото крок 1
Грудку промийте, видаліть з неї плівку, а потім наріжте курочку середніми шматочками.
горн - фото крок 2
Обсмажте її в рослинному маслі до напівготовності, тобто. До легкої золотистої скоринки.
горн - фото крок 3
Баклажани помийте, обсушити і наріжте шматочками в 3 см.
горн - фото крок 4
Довільно наріжте промитий перець.
горн - фото крок 5
Лук почистіть і подрібніть.
горн - фото крок 6
Протягом 5 хвилин обсмажуйте баклажани на сковороді без масла.
горн - фото крок 7
У сковороду додайте перець. Перемішайте овочі. Смажте ще 5 хвилин.
горн - фото крок 8
Потім додайте цибулю і оливкове масло. Ще раз перемішайте і готуйте ще 3 хвилини.
горн - фото крок 9
Потім покладіть грудку і помідори без шкірки. Перемішайте інгредієнти, Тушіте 3 хвилини.
горн - фото крок 10
В кінці измельчитечасник і зелену цибулю.
горн - фото крок 11
Додайте в сковороду часник, зелень, спеції і сіль. Перемішайте.
горн - фото крок 12
Гасіть бугламу протягом 15 хвилин під кришкою на невеликому вогні. Смачного!

Схожі рецепти