Горілка з хроном
(покроковий рецепт з фото)
Дізнайтеся, як приготувати швидко такий рецепт, як горілка з хріном. Цей міцний напій можна подати гостям, запропонувавши в якості закуски мариновані овочі, наприклад, огірки або маринований часник.
Використовуйте найпростішу горілку, але хорошої якості. Ви самі зможете відрегулювати, наскільки сильний смак кореня хрону ви хотіли б надати напою, який використовується для приготування різноманітних коктейлів, а також як ліки в разі сильної застуди.
Перед вами - простий рецепт, як приготувати горілку з хроном.
- Горілка - 750 мілілітрів
- Корінь хрону - 1 скибочку (скибочку 8 см)
Свіжий корінь хрону почистіть і добре промийте під проточною водою.
Натріть корінь на самій дрібній тертці, а ще краще - на тертці для лимонної цедри.
Підготуйте 2-3 маленьких порожніх чайних пакетика. Наповніть пакетики натертим хріном і помістіть в підходящу скляну ємність, де буде настоюватися горілка.
Влийте горілку, закрийте банку герметичною кришкою і залиште на 1 день в темному прохолодному місці. Перед фільтрацією відіжміть чайні пакетики.
Настояну на хроні горілку профільтруйте і охолодіть перед подачею на стіл.