Рецепт Горілка на журавлині фото

Горілка на журавлині
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Журавлина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Напої

Під час святкового застілля хочеться здивувати гостей не тільки смачними стравами, але і оригінальними алкогольними напоями. У такі моменти стають актуальними всілякі настоянки і наливки.

Дуже хочу поділитися своїм фірязикам рецептом, як приготувати горілку на журавлині. Напій виходить надзвичайно ароматним, з легким присмаком ягід. Мої гості завжди із задоволенням пробують мою настойку і дуже її хвалять. Чимось нагадує лікер. Наполягати можна навіть більше місяця, тоді смак буде більш насиченим.

  • Горілка - 1 Склянка
  • Журавлина - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Вода - 1 Склянка
1
Приготуйте цукровий сироп: з'єднайте цукор з водою, доведіть до кипіння і готуйте 7 хвилин. Прохолодний.
2
Журавлину добре промийте і просушіть на рушник.
3
За допомогою блендера або м'ясорубки подрібніть ягоди до стану пюре.
4
У банку змішайте ягідне пюре, цукровий сироп і горілку. Перемішайте.
5
Залиште в прохолодному місці на місяць. Після обов'язково процідіть через марлю.

Схожі рецепти