Рецепт Курка в журавлині фото

Курка в журавлині
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

У нашій родині дуже люблять, коли ми готуємо цілу курочку, запечену в духовці. А щоб вона не приїдалася, намагаємося придумувати нові маринади. При цьому завжди отримуємо новий смак! Спробуйте і ви!

Опис приготування:

Журавлину для рецепта можна використовувати як свіжу, так і заморожену. Тільки її попередньо необхідно розморозити. Готову страву можете оформити по своєму смаку і бажанню. До такої курочку можна приготувати будь-який соус.

  • Курка - 1 штук (ціла)
  • Журавлина - 150 грам
  • Соєвий соус - 50 грам
  • Крем - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
курка в журавлині - фото крок 1
Ягоди журавлини помийте і розімніть, щоб вони пустили сік.
курка в журавлині - фото крок 2
Додайте соєвий соус, сметану, сіль і спеції. Перемішайте.
курка в журавлині - фото крок 3
Курку розрізати вздовж по грудях і замаринуйте в отриманому маринаді на кілька годин.
курка в журавлині - фото крок 4
Потім викладіть курку в форму для запікання і накрийте фольгою. Поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 1 час. Потім фольгу зніміть і залиште в духовці ще на 30 хвилин. Подавайте в гарячому вигляді.
курка в журавлині - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти