Рецепт Горіхова заправка фото

Горіхова заправка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Горіхи
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок
Соуси , Заправки для салатів
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 5 хв.

У цій заправці гармонійно з'єднався гострий, солодкий і кислий смак. Вона яскрава, зігріває і пікантна. Підійде для салатів, а також прісного рису, ролів з рисового паперу і локшини.

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати горіхову заправку. Мигдалеву пасту можна замінити на будь-яку горіхову, головне, щоб в складі не було цукру, а консистенція була однорідною, без шматочків горіхів. Кількість спецій підбирайте на свій смак, пропорції заправки можна міняти. Готується соус за пару хвилин, тому беріть мій рецепт на замітку!

  • Мигдальний паста - 3 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Сироп агави - 1/3 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Каєнський перець - 1/3 чайних ложки
  • Копчена паприка - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Імбир - 3-5 грам
  • Часник - 1 зубчик
горіхова заправка - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
горіхова заправка - фото крок 2
Змішайте в мисці всі інгредієнти, крім імбиру і часнику.
горіхова заправка - фото крок 3
Соус повинен вийти середньої густоти. Перевірте чи влаштовує вас кількість спецій.
горіхова заправка - фото крок 4
Додайте тертий часник і імбир, ще раз перемішайте.
горіхова заправка - фото крок 5
Горіхова заправка готова, смачного!

Схожі рецепти