Рецепт Гомілку в духовці фото

Гомілку в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка , Курячі гомілки
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 2 г. 30 хв.

На обід або на вечерю пропоную приготувати апетитні, ароматні, дуже смачні курячі гомілки в духовці з італійськими травами і пікантним маринадом. Дивіться, як приготувати гомілку в духовці.

Опис приготування:

Перед вами дуже простий варіант, як приготувати гомілку в духовці з мінімумом спецій і зусиль. Запікати курочку можна не тільки на решітці, але і в фользі, наприклад. Щоб вийшла більш рум'яна кірочка, можете останні кілька хвилин підрум'янити під грилем. Що стосується маринаду, то тут ви можете використовувати те, що вам більше до смаку.

  • Гомілки - 5-6 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Італійські трави - 1 щіпка
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Мед - 0.5 чайних ложки
  • Томатний соус - 1 Чайна ложка
  • Сік апельсина - 1 Чайна ложка
гомілку в духовці - фото крок 1
1. Вимийте гомілки і обсушити паперовим рушником. Викладіть в глибоку миску або в пакет із застібкою.
гомілку в духовці - фото крок 2
2. З'єднайте сіль, італійські трави, соєвий і томатний соус, мідь, трохи соку апельсина. Перемішайте все і полийте курочку. Також можна використовувати і готові маринади.
гомілку в духовці - фото крок 3
3. Розподіліть рівномірно маринад і приберіть гомілки в холодильник на пару годин. Можна залишити на ніч, щоб як йдуть просочилися.
гомілку в духовці - фото крок 4
4. Щоб гомілку в духовці була жирної, краще запікати на решітці, а жир збирати на деко, встановлений внизу.
гомілку в духовці - фото крок 5
5. Викладіть гомілки і відправте в розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте хвилин 10-12, потім переверніть і потримайте ще хвилин 10.
гомілку в духовці - фото крок 6
6. Після накрийте фольгою і запікайте до повної готовності. Такий спосіб запікання чудово підходить для малюків. Відмінний варіант гарячого страви для всієї родини. Смачного!

Схожі рецепти