Рецепт Глінтвейн з фруктами фото

Глінтвейн з фруктами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти , Спеції , Прянощі , Приправи
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви затіяли вечірку у дворі будинку, коли на вулиці вже прохолодно і свіжо, то я настійно рекомендую приготувати в якості зігріваючого напою - глінтвейн з фруктами!

Опис приготування:

Якщо вдома не знайшлося меду, то цілком можете замінити його на цукор. До речі кажучи, кількість цукру або меду в глінтвейні - це виключно справа смаку. Хтось любить напої з кислинкою, а хтось солодші. Розповідаю, як приготувати глінтвейн з фруктами.

  • Вино червоне - 0.75 L (сухе)
  • Яблуко - 1 штука
  • Апельсин - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Мед - 4 Ст. Ложки
  • Паличка кориці - 1 штука
  • Гвоздика - 7 штук
глінтвейн з фруктами - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Фрукти помийте і обсушіть.
глінтвейн з фруктами - фото крок 2
Апельсин і лимон очистіть від шкірки, м'якоть нарізати невеликими шматочками. Кісточки краще прибрати.
глінтвейн з фруктами - фото крок 3
Пам'ятайте цитруси, щоб вони пустили сік.
глінтвейн з фруктами - фото крок 4
У яблука видаліть серцевину і наріжте кубиками. Покладіть в ємність до цитрусам.
глінтвейн з фруктами - фото крок 5
Додайте мед і спеції.
глінтвейн з фруктами - фото крок 6
Потім влийте вино і поставте на вогонь. Під час нагрівання спробуйте на смак. При необхідності додайте ще меду або цукру. Як тільки глінтвейн почне закипати, вимкніть плиту і накрийте кришкою. Дайте настоятися буквально 15-20 хвилин, потім розлийте по келихах через сито.
глінтвейн з фруктами - фото крок 7
Гарного вечора!

Схожі рецепти