Рецепт Глінтвейн новорічний фото

Глінтвейн новорічний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 10 хв.

Зігріваючий, шалено ароматний і смачний напій, зроблений в домашніх умовах, стане відмінною ідеєю не тільки для зиязиках вечорів, але і для святкового столу. Рекомендую рецепт на замітку!

Опис приготування:

Поспішаю запропонувати вам нескладний, але дуже класний варіант, як приготувати глінтвейн новорічний. Завдяки використанню натуральних спецій (кориці і ванілі в паличках, свіжого мускатного горіха, анісу і гвоздики) напій виходить шалено смачним. У холодний святковий вечір це саме те, що потрібно.

  • Червоне вино - 1 штука (пляшка)
  • Мед - 50 грам
  • Паличка кориці - 1-2 штук
  • Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
  • Стручок ванілі - 2 штуки
  • Апельсин - 3-4 штук (невеликі)
  • Аніс - 6 штук
  • Гвоздика - 8-10 штук
глінтвейн новорічний - фото крок 1
1. Ароматні спеції - це те, що робить глінтвейн неповторним напоєм.
глінтвейн новорічний - фото крок 2
2. Хороше вино і апельсини - також незамінні інгредієнти.
глінтвейн новорічний - фото крок 3
3. У невелику каструльку налийте вино і додайте трохи меду. Поставте на вогонь. Вичавіть сік з половини апельсинів, влийте його туди ж.
глінтвейн новорічний - фото крок 4
4. Додати аніс, гвоздику, ваніль і корицю. Натріть трохи мускатного горіха.
глінтвейн новорічний - фото крок 5
5. Решта апельсини наріжте тонкими скибочками і додайте в напій. Приберіть вогонь до мінімуму і млоїте хвилини 3, щоб глінтвейн як слід просочився ароматами. Перед подачею на стіл процідіть його, щоб прибрати спеції.

Схожі рецепти