Гірчичний хліб в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Хліб, приготовлений вдома, ніколи не зрівняється з покупним, особливо, якщо це хліб з нашого дитинства. Сьогодні ми будемо робити гірчичний хліб в хлібопічці, такий як продавався в радянських магазинах.
Можна сказати, що це класичний рецепт гірчичного хліба в хлібопічці, але з привнесенням невеликих змін в пропорціях інгредієнтів. Не варто забувати, що хлібопічка, в залежності від моделі, пропонує ряд рекомендацій з приготування, з якими особисто я намагаюся не сперечатися, до того ж результат завжди виходить чудовий. А цей хліб взагалі окрема історія - для мене він найулюбленіший, напевно, тому що його запах асоціюється у мене з дитинством і хлібним відділом магазину, коли свіжоспечений хліб викладали на вітрини. А останнім часом, завдяки моїй помічниці - хлібопічці, я досить часто готую хліб удома, до того ж це не займає у мене багато часу і сил, так як основну роботу робить техніка. І якщо у вас є пара вільних годин, то використовуйте їх з користю і приготуйте домашній хліб, а я з задоволенням поділюся з вами рецептом приготування гірчичного хліба в хлібопічці.
- Молоко - 320 мілілітрів
- Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Гірчиця суха - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Цукор ванільний - 0, 5 штуки (пол пакетика)
- Борошно - 690 грам
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 чайних ложки