Рецепт Гермкнедль фото

Гермкнедль
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Борошно, Дріжджі
Дієтичне харчування, Для діабетиків
На полуденок
Десерти

Якщо ви любите робити кулінарні подорожі не виходячи з дому, пропоную вам відправитися в Австрію і спробувати дивовижно смачний десерт Гермкнедль. Чи готові до експериментів? тоді запам'ятовуйте!

Гермкнедль - це дріжджова булочка з начинкою з сливового джему. Але вона не запікається і навіть не смажиться, а вариться в трохи підсоленій воді. Подається така булочка з ванільним соусом, вершковим маслом і маком. Zaintrigovanи? Незважаючи на гадану на перший погляд складність, приготувати Гермкнедль досить просто.

  • Молоко - 120 мілілітрів (тісто)
  • Цукор - 2 Ст. Ложки (тісто)
  • Борошно - 250-300 грам (тісто)
  • Яйце - 2 штуки (тісто)
  • Вершкове масло - 50 грам (тісто)
  • Дріжджі свіжі - 20 грам (тісто)
  • Slivovиy варення - 1/2 склянки (начинка)
  • Молоко - 1 Склянка (соус)
  • Цукор - 1/4 склянки (соус)
  • Жовтки - 2 штуки (соус)
  • Ваніль - 1 штука (стручок або пакетик ванільного цукру)
  • Мак - 50 грам (для подачі)
  • Цукор - 50 грам (для подачі)
  • Вершкове масло - 50 грам (для подачі)
гермкнедль - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
гермкнедль - фото крок 2
Для початку приготуйте опару. Для цього в теплому молоці розчиніть цукор і дріжджі, додайте пару ложок борошна і залиште в теплі на 20 хвилин.
гермкнедль - фото крок 3
Для приготування соусу ідеально використовувати стручок ванілі, який потрібно проварити в молоці. Але і ванільний цукор цілком підійде. З'єднайте ванільний цукор зі звичайним і перетріть з жовтками. Влейте молоко, перемішайте.
гермкнедль - фото крок 4
Поставте соус на повільний вогонь або на водяну баню і Уваров до загустіння. Кипіти соус не повинен, інакше жовтки згорнуться!
гермкнедль - фото крок 5
У готову опару відправте яйця і розтоплене вершкове масло.
гермкнедль - фото крок 6
Всипте просіяне борошно.
гермкнедль - фото крок 7
Замісити м'яке тісто. Накрийте його рушником і залиште підходити.
гермкнедль - фото крок 8
Приблизно через годину обомніте тісто і залиште для другого підходу.
гермкнедль - фото крок 9
Ще через годину можна приступати до основного процесу. Отщіпніте шматочок тесту і розкачати його тонким шаром. Наріжте квадратиками.
гермкнедль - фото крок 10
У центр викладіть сливовий джем.
гермкнедль - фото крок 11
Акуратно з'єднайте куточки, заліпите і сформуйте круглі булочки. Залиште їх на 15-20 хвилин.
гермкнедль - фото крок 12
У великій каструлі доведіть до кипіння воду і посоліть. Одночасно рекомендую варити не більше 3 штук, так як вони дуже збільшуються в розмірі. У киплячу воду викладіть заготовки і варіть після закипання під кришкою близько 15 хвилин на повільному вогні.
гермкнедль - фото крок 13
Шумівкою акуратно дістаньте готовий Гермкнедль і викладіть на тарілку.
гермкнедль - фото крок 14
Полийте розтопленим вершковим маслом.
гермкнедль - фото крок 15
І ванільним соусом.
гермкнедль - фото крок 16
Мак з'єднайте з цукром і присипте зверху.
гермкнедль - фото крок 17
Гермкнедль в домашніх умовах готовий.
гермкнедль - фото крок 18
Приємного чаювання!

Схожі рецепти