Гарячі medalonı
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.
У моєму холодильнику завжди є сир різних видів. Я його дуже люблю і використовую для багатьох страв. Загалом, куди можна, туди його і додаю. А іноді він навіть стає головним інгредієнтом в страві.
Опис приготування:
Саме про такий я і хочу вам розповісти. Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати сирні медальйони. Технологія створення страви проста: сир необхідно обваляти в паніровці і обсмажити. Такі медальнои можна подавати як закуску, а можна і як десерт (в моєму випадку саме так). Найкраще для такого рецепта підходить камамбер.
- Камамбер - 0, 5 штуки
- Яйце - 0, 5 штуки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сухарі паніровочні - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Всі інгредієнти розраховані на одну порцію. Так що сир розрізати вздовж навпіл.
Сир по черзі обваляйте спочатку в борошні, а потім в збитому яйці і сухарях.
Обсмажте камамбер до рум'яної скоринки в маслі з двох сторін. Подавайте його з коханою варенням, ягодами або джемом.