Галушки з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Просте, смачне і корисне блюдо, яке можна подавати самостійно або як гарнір. Ідеально як для поста, так і для звичайних буднів як різноманітності повсякденного меню.
Квасоля для цього рецепта можна відварити заздалегідь або використовувати вже готову консервовану. За бажанням для кольору і аромату в протерту квасолю можна додати паприку і улюблені спеції. Цибуля можна обсмажити з морквою або будь-якими іншими овочами. Як вид, тут простір для фантазії великий, сподіваюся сама ідея вам сподобається. Для того щоб приготувати галушки не знадобляться особливі кулінарні навички, рецепт з простих, на швидку руку. Пробуйте!
- Борошно - 70 грам
- Вода - 30 мілілітрів
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Квасоля біла - 200 грам (готова)
- Томати у власному соку - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Орегано - 1/2 чайних ложки
- Коріандр мелений - 1/2 чайних ложки
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Покладіть квасоля в глибоку миску або тарілку. Додайте воду і подрібніть квасоля в пюре за допомогою погружного блендера.
Додайте рослинне масло, сіль, борошно і замісіть густе тісто, яке не падає з ложки.
Наріжте цибулю кубиками і обсмажте на сковороді до готовності.
З томатів зніміть шкірку і подрібніть їх разом з соком до однорідного стану. Додайте томатну суміш до цибулі. Також додайте сюди спеції. Сіль я не додавала, оскільки в томатах її більш ніж достатньо.
Все перемішайте і доведіть соус до кипіння.
У гарячий соус опустіть по черзі галушки за допомогою ложечки.
Додайте за бажанням будь-яку свіжу зелень, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте галушки в соусі близько 15 хвилин.
Галушки з квасолею готові. Смачного!