Рецепт Галушки з капусти фото

Галушки з капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Пшеничне борошно , Овочі , Капуста , Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Галушки з капусти - блюдо дуже ніжне, повітряне та смачне. Настійно раджу його приготувати. Ці галушки дуже схожі на ліниві вареники з капустою.

Опис приготування:

Галушки з капусти готуються дуже просто і швидко. Це не тільки відмінний гарнір до м'яса, рибі, птиці, але і прекрасне самостійне блюдо, смачне і ситне. Складного в їх приготуванні нічого немає. Дотримуйтесь рецептом і все вийде.

  • Капуста білокачанна - 150 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 2 щіпки
галушки з капусти - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
галушки з капусти - фото крок 2
У миску вбийте яйце.
галушки з капусти - фото крок 3
Додайте сіль і збийте.
галушки з капусти - фото крок 4
Додайте молоко.
галушки з капусти - фото крок 5
Капусту дрібно наріжте, викладіть в каструлю і залийте водою. Поставте на плиту, трохи солі.
галушки з капусти - фото крок 6
Варіть капусту до м'якості. Після воду злийте.
галушки з капусти - фото крок 7
Вареную капусту взбейте блендером до консистенции пюре. Додайте в мисочку з яйцем і молоком.
галушки з капусти - фото крок 8
Поступово всипте борошно, постійно перемішуючи.
галушки з капусти - фото крок 9
Замісити тісто. За консистенцією, як на густі оладки.
галушки з капусти - фото крок 10
У каструлі закип'ятити воду, трохи посоліть і за допомогою чайної ложки викладіть тісто в киплячу воду. Як тільки галушки спливуть, варіть їх ще 3-4 хвилини і діставайте з каструлі.
галушки з капусти - фото крок 11
Галушки з капусти готові. Подавайте до столу з вершковим маслом або сметаною. Смачного!

Схожі рецепти