Галушки з капусти
(покроковий рецепт з фото)
Галушки з капусти - блюдо дуже ніжне, повітряне та смачне. Настійно раджу його приготувати. Ці галушки дуже схожі на ліниві вареники з капустою.
Галушки з капусти готуються дуже просто і швидко. Це не тільки відмінний гарнір до м'яса, рибі, птиці, але і прекрасне самостійне блюдо, смачне і ситне. Складного в їх приготуванні нічого немає. Дотримуйтесь рецептом і все вийде.
- Капуста білокачанна - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 50 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 2 щіпки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У миску вбийте яйце.
Додайте сіль і збийте.
Додайте молоко.
Капусту дрібно наріжте, викладіть в каструлю і залийте водою. Поставте на плиту, трохи солі.
Варіть капусту до м'якості. Після воду злийте.
Вареную капусту взбейте блендером до консистенции пюре. Додайте в мисочку з яйцем і молоком.
Поступово всипте борошно, постійно перемішуючи.
Замісити тісто. За консистенцією, як на густі оладки.
У каструлі закип'ятити воду, трохи посоліть і за допомогою чайної ложки викладіть тісто в киплячу воду. Як тільки галушки спливуть, варіть їх ще 3-4 хвилини і діставайте з каструлі.
Галушки з капусти готові. Подавайте до столу з вершковим маслом або сметаною. Смачного!