Галушки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт картопляних галушок з м'ясним фаршем. Ситно, швидко, смачно і апетитно.
Готуються фаршировані галушки просто. Картоплю відварюємо, замішуємо тісто, додаємо фарш і відварюємо в підсоленій воді.
- Картопля - 400 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 350 грам
- Фарш м'ясний - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
1. Картоплю очищаємо і відварюємо до готовності. Потім ми проходимо.
2. До картоплі додаємо яйце і сіль. Перемішуємо.
3. Поступово додаючи борошно, замішуємо тісто для галушок.
4. Тісто ділимо на круглі шматочки і викладаємо по 1-2 чайні ложки на кожен.
5. Зліплюють тісто в мішечки.
6. Картопляні галушки варимо в підсоленій воді хвилин 7-8.
7. Подаємо до столу разом зі смаженою цибулею та сметаною. Смачного!