Галушки по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ці смачні італійські галушки"ньокки" я пробувала в італійському ресторанчику в лігурійському містечку Санта-Маргеріта. Можу сказати, що"галушки-ньокки" за цим рецептом нічим не відрізняються.
Опис приготування:
Немає нічого простіше, ніж приготувати смачні італійські"галушки-ньокки" з картоплею, точно такі ж, як в Італії. Дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням, але щоб це було зовсім по-італійськи, подавайте з песто і пармезаном. Хоча, вони будуть не менш смачними зі сметаною або з вершковим маслом.
- Картопля - 500 грам
- Борошно - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 2 щіпки (або за смаком)
Підготуйте інгредієнти.
Відваріть картоплю до готовності в підсоленій воді.
Злийте з картоплі воду, розімніть в пюре.
Насипте на робочу поверхню столу борошно, викладіть картоплю, зробіть в центрі поглиблення, в яке вбийте яйце.
Замісити тісто.
Розділіть тісто на ковбаски, наріжте шматочки.
Робіть невелику клёцку і прокатати її по вилці, щоб з'явилися борозенки.
Готові галушки викладіть на тканинну серветку, присипану борошном.
Відваріть"галушки-ньокки" до готовності в підсоленій воді, вони повинні спливти.
Вийміть галушки шумівкою і подавайте до столу. Якщо ми готуємо галушки по-італійськи, то логічно подати до них соус"песто" і тертий пармезан.
"Klёtski-nyokki & Quot; , заправлені песто і посипані пармезаном виходять дуже смачні, прямо, як в Італії. Спробуйте самі!