Фунчоза в воке
(покроковий рецепт з фото)
Це простий і дуже смачний китайський гарнір, на приготування якого ви витратите не більше 15-20 хвилин, так що дістаємо з шафи вок, ставимо його на вогонь і приступаємо до справи негайно.
Зробити фунчозу в воке в домашніх умовах не складе для вас абсолютно ніяких труднощів, тому якщо ви тільки починаєте готувати традиційні китайські страви самі, то почати краще саме з цього. До того ж в цьому простому рецепті фунчози в воке мінімальна кількість інгредієнтів, на відміну від інших традиційних китайських страв, а смак у готової локшини чудовий, спробуйте її обов'язково.
1) Спершу ми відповідно до інструкції на упаковці заливаємо фунчозу окропом і залишаємо її розмокати на 3-5 хвилин.
2) Коли локшина стане м'якою, ми зливаємо з неї воду, відкидаємо фунчозу на друшляк і промиваємо її під водою.
3) Ставимо вок на вогонь і наливаємо в нього кунжутне масло, а коли воно нагріється, викладаємо в вок локшину. Смажимо її протягом 3 хвилин, в кінці додаємо соєвий і устричний соус, перемішуємо все, прогреваем блюдо ще буквально хвилину і знімаємо з вогню. Розкладаємо готову фунчозу по тарілках, посипаємо її кунжутом і подаємо до столу.
Приємного всім апетиту!
- Funčoza - 180 грам(1 упаковка)
- Олія кунжутна - 3 Ст. Ложки
- Соус соєвий світлий- 3 Ст. Ложки
- Соус устричний - 1 Ст. Ложка
- Кунжут - За смаком (для подачі)
1) Спершу ми відповідно до інструкції на упаковці заливаємо фунчозу окропом і залишаємо її розмокати на 3-5 хвилин.
2) Коли локшина стане м'якою, ми зливаємо з неї воду, відкидаємо фунчозу на друшляк і промиваємо її під водою.
3) Ставимо вок на вогонь і наливаємо в нього кунжутне масло, а коли воно нагріється, викладаємо в вок локшину. Смажимо її протягом 3 хвилин, в кінці додаємо соєвий і устричний соус, перемішуємо все, прогреваем блюдо ще буквально хвилину і знімаємо з вогню. Розкладаємо готову фунчозу по тарілках, посипаємо її кунжутом і подаємо до столу.
Приємного всім апетиту!