Рецепт Фрікадельковий суп фото

Фрікадельковий суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, Корисний обід, Легка вечеря, Обід на швидку руку
Супи

Ніхто і ніколи не відязикаться покуштувати тарілочку золотистого, ароматного супу з фрикадельками і шматочками овочів. Не відмовте собі в задоволенні і ви!

Фрикадельки - блюдо популярне в багатьох країнах. Особливо люблять фрикадельки в Швеції, адже там вони є традиційним національним блюдом і називаються "м'ясними кульками" . Суп, приготований з фрикадельками, міцно зайняв місце на нашому столі. Я хочу розповісти вам, як приготувати фрікадельковий суп. Читайте рецепт фрікаделькового супу з фото.

  • Фарш - 350 грам (вибирайте будь-який фарш на свій розсуд.)
  • Картопля - 200 грам
  • Цибуля - 80 грам
  • Морква - 150 грам
  • Вермішель - 100 грам
  • Сіль, спеції - - За смаком
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
фрікадельковий суп - фото крок 1
Додайте у фарш трохи солі і чорного меленого перцю, гарненько перемішайте і сформуйте невеликі кульки. Щоб фарш не лип до рук, змочуйте пальці теплою водою.
фрікадельковий суп - фото крок 2
Налийте в каструлю воду (я використовувала 3-х літрову каструлю), доведіть до кипіння, посоліть і додайте фрикадельки. Варіть протягом 20 хвилин на повільному вогні. Не забувайте знімати піну, щоб бульйон був прозорим.
фрікадельковий суп - фото крок 3
Цибулину очистіть і дрібно наріжте.
фрікадельковий суп - фото крок 4
Розігрійте сковороду, налийте в неї рослинне масло і викладіть цибулю. Смажте 10 хвилин до золотистого кольору.
фрікадельковий суп - фото крок 5
Натріть моркву на крупній тертці, картопля наріжте середніми кубиками.
фрікадельковий суп - фото крок 6
Перекладіть моркву і картоплю в каструлю. Додайте сіль, спеції і лавровий лист і варіть 15 хвилин на повільному вогні.
фрікадельковий суп - фото крок 7
Після цього додайте в каструлю обсмажену цибулю, вермішель і зелень. Зніміть суп з вогню.
фрікадельковий суп - фото крок 8
Суп готовий. Подавайте зі свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти