Фрікадельковий суп
(покроковий рецепт з фото)
Ніхто і ніколи не відязикаться покуштувати тарілочку золотистого, ароматного супу з фрикадельками і шматочками овочів. Не відмовте собі в задоволенні і ви!
Фрикадельки - блюдо популярне в багатьох країнах. Особливо люблять фрикадельки в Швеції, адже там вони є традиційним національним блюдом і називаються "м'ясними кульками" . Суп, приготований з фрикадельками, міцно зайняв місце на нашому столі. Я хочу розповісти вам, як приготувати фрікадельковий суп. Читайте рецепт фрікаделькового супу з фото.
- Фарш - 350 грам (вибирайте будь-який фарш на свій розсуд.)
- Картопля - 200 грам
- Цибуля - 80 грам
- Морква - 150 грам
- Вермішель - 100 грам
- Сіль, спеції - - За смаком
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
Додайте у фарш трохи солі і чорного меленого перцю, гарненько перемішайте і сформуйте невеликі кульки. Щоб фарш не лип до рук, змочуйте пальці теплою водою.
Налийте в каструлю воду (я використовувала 3-х літрову каструлю), доведіть до кипіння, посоліть і додайте фрикадельки. Варіть протягом 20 хвилин на повільному вогні. Не забувайте знімати піну, щоб бульйон був прозорим.
Цибулину очистіть і дрібно наріжте.
Розігрійте сковороду, налийте в неї рослинне масло і викладіть цибулю. Смажте 10 хвилин до золотистого кольору.
Натріть моркву на крупній тертці, картопля наріжте середніми кубиками.
Перекладіть моркву і картоплю в каструлю. Додайте сіль, спеції і лавровий лист і варіть 15 хвилин на повільному вогні.
Після цього додайте в каструлю обсмажену цибулю, вермішель і зелень. Зніміть суп з вогню.
Суп готовий. Подавайте зі свіжою зеленню. Смачного!